Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Το νοσοκομείο Αγρινίου αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στο μέλλον σε κλείσιμο κλινικών και εργαστηρίων του ιδρύματος .


Γενική Συνέλευση πραγματοποιεί το Σωματείο Εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου την προσεχή Τετάρτη 2 Ιουνίου. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα του Δεκεμβρίου 2009, Νοεμβρίου 2008, και χρήματα από την αρχή του 2010 μέχρι τον Απρίλιο.


Μιλώντας στον Αντέννα Σταρ ο πρόεδρος του ΣΕΝΑ Βαγγέλης Μαχαλιώτης ανέφερε ότι το νοσοκομείο Αγρινίου αντιμετωπίζει τραγικές ελλείψεις προσωπικού οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στο μέλλον σε κλείσιμο κλινικών και εργαστηρίων του ιδρύματος .

Ταυτόχρονα μίλησε για λίστα 48 εργαζομένων σε διάφορες ειδικότητες οι οποίοι απασχολούνται σε αλλότρια καθήκοντα. "Η λίστα έχει δοθεί στο διοικητή και αναμένεται να επιστρέψουν στις θέσεις μέσα στον επόμενο μήνα" τόνισε ο κ. Μαχαλιώτης.
Όσον αφορά τις συνταξιοδοτήσεις, ανέφερε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα μιας και μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει για σύνταξη 26 άτομα ενώ μέχρι τέλος Αυγούστου αναμένεται να καταθέσουν τα χαρτιά τους ακόμα 10 άτομα. Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μαχαλιώτη στην ιστοσελίδα http://www.antenna-star.gr/

Στις 14 Ιουνίου στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου
το σωματείο των εργαζομένων στο νοσοκομείο Αγρινίου, ο σύλλογος υπαλλήλων νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, η Β΄ΕΛΜΕ και ο σύλλογος Δασκάλων – Νηπιαγωγών Αγρινίου Θέρμου θα πραγματοποιήσουν ημερίδα με θέμα ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό και κοινωνική ασφάλιση με ομιλητή το Γιώργο Ρωμανιά επιστημονικό συνεργάτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΕΣΕΕ.

Επίσης 16 Ιουνίου συγκαλείται η νομαρχιακή Συνέλευση αντιπροσώπων των πρωτοβάθμιων συλλόγων που ανήκουν στην ΑΔΕΔΥ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου στις 5 το απόγευμα με θέματα Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, εκλογή εφορευτικής επιτροπής ενώ θα ακολουθήσει ψηφοφορία για την ανάδειξη νέας εκτελεστικής γραμματείας νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ στο νομό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πως να μην αντιμετωπιζει προβλήματα το νοσοκομειο αγρινιου , οταν νοσηλευτες βρισκονται σε αλλαοτρια καθηκοντα και σε γραφεια βουλευτων και εχουν τακτοποιησει με μεταταξεις τα δικα τους προσωπα; ντροπη και αισχος τοσο για αυτους οσο και για την διοικση η οποια προφανως συμφωνει και επαυξανει ναφου εως τωρα δεν εχει κανει τιποτα παρα δινει μονο υποσχεσεις και λογια.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΙΠΕΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΑ ΔΙΠΛΑΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΥΟ ΔΥΟ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΤΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ Μ.... ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

τι να κανει ο προεδρος των εργαζομενων , να τα βαλει με τον προηγουμενο προεδρο που βρισκεται σε γραφειο βουλευτη του νομου; οχι βεβαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια βρε παιδιά , τι γίνεται με την μετάταξη του γραμματέα του διοικητή του νοσοκομείου; τελικά θα πάει προϊστάμενος στα κορίτσια στο οικοτροφείο της σχολής; λούφα και παραλλαγή!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξέρω αν το προσωπικό είναι ελλειπές..πάντως σίγουρα ποσοστό του προσωπικού είναι ανίκανο...μάλλον πρέπει να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα του υπάρχοντος προσωπικού παρά στην έλλειψή του..ωστόσο δεν πρέπει να τους παίρνει όλους η μπάλα..δεν φταίνε όμως και οι ασθενείς ενώ υπάρχει νοσοκομείο στον τόπο τους να τρέχουν σε νοσοκομεία κοντινών πόλεων ή να πληρώνουν επισκέψεις σε ιατρεία γιατρών(που ξαφνικά όταν τους τα ακουμπάς θυμούνται αυτά που σπούδασαν τόσα χρόνια..)για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους..αλλά έτσι είναι στην ελλάδα(και σκοπίμως το "ε" δεν είναι κεφαλαίο..)όποιος δεν έχει ιδιωτική ασφάλεια ή λεφτά για φακελάκι πεθαίνει..δεν πειράζει..λιγότερες συντάξεις..

Ανώνυμος είπε...

καημενο νοσοκομειο ερχονται ασχημες μερες,ας οψονται......

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...