Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Ξεκαθάρισμα λογαρισμών στο πανηγύρι του Αη Γιάννη Ριγανά με τρεις τραυματίες

Φρουρούμενοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου 2 άνδρες οι οποίοι χθες το βράδυ ενεπλάκησαν με έναν ακόμη στο χώρο του πανηγυριού στον Αη Γιάννη Ριγανά Αγρινίου. Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ανταλλαγή πυροβολισμών και ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Οι τρεις άνδρες φέρονται να έχουν συμμετοχή σε διαφορετικές συμμορίες οι οποίες πουλούσαν προστασία.
Οι δύο άνδρες είναι γνωστοί στην περιοχή του Αγρινίου αλλά και στην Αστυνομία αφού στο πρόσφατο παρελθόν έχουν δημιουργήσει προβλήματα.
Ο ένας από τους δυο που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο το προηγούμενο διάστημα αναστάτωσε διάφορες περιοχές της πόλης και ιδιαίτερα στην Αγία Τριάδα όταν τα ξημερώματα πυροβολούσε στον αέρα κατά ρυπάς με αποτέλεσμα να ανησυχήσει τους κατοίκους.
Αυτή την ώρα αυτός και ο συνεργός του νοσηλεύονται τραυματισμένοι στα πόδια από άνδρες της ΟΠΚΕ φοβούμενοι τη περίπτωση αντεκδίκηση.
Ο τρίτος τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στο χέρι. Στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης πήγε για νοσηλεία στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου εκεί συνελήφθη και φρουρείται.


Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε τα ξημερώματα στο χώρο του πανηγυριού στον Αη Γιάννη Ριγανά Αγρινίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών και και τραυματισμοί.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΟΥ ΜΠΟΥ?
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ! ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ?
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΠΟΙΟΥ?
ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
ΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΒΑΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΙΣΤΟΛΙΑ... ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΕΛΙΑ..ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΜΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΜΙΝΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...