Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Δημήτρης Κατσικόπουλος νομάρχης Αχαίας "πρέπει να υπηρετούν τους θεσμούς της Αυτοδιοίκησης άνθρωποι οι οποίοι έχουν ευρύτητα στη σκέψη τους, είναι συνεργάσιμοι, μπορούν να ακούσουν τον παλμό της κοινωνίας, μπορούν να κάνουν αξιολόγηση και ιεράρχιση σε θέματα"

" Ο νέος θεσμός στην Αυτοδιοίκηση είναι πρόκλιση. Δίνει μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες και θέλει σωστούς ανθρώπους στη διοίκηση" ανέφερε μεταξύ άλλων ο νομάρχης Αχαίας και υποψήφιος για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Κατσικόπουλος στον antenna star και στη Δήμητρα Λαοπόδη.
Ερωτηθείς για το αν υπάρχει "περιφερειακή συνείδηση" απάντησε "θεωρώ ότι ο κάθε νομός έχει τις δικές του ιδαιτερότητες. Δεν γινόμαστε ξαφνικά μέλη μιας Περιφέρειας. Είμαστε εδώ και πολλά χρόνια. Ο καθένας μπορεί να διεκδικεί από την πλευρά του εκείνο που θα του δόσει αναπτυξιακή ώθηση. Ο κάθε νομός έχει τα δικά του συγκριτικά πλεονεκτήματα".
Σχετικά με τους ανθρώπους και τα προσόντα που πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι για την περιφέρεια ο κ. Κατσικόπουλος ανέφερε "πρέπει να υπηρετούν αυτούς τους θεσμούς άνθρωποι οι οποίοι έχουν ευρύτητα στη σκέψη τους, είναι συνεργάσιμοι, μπορούν να ακούσουν τον παλμό της κοινωνίας, μπορούν να κάνουν αξιολόγηση και ιεράρχιση σε θέματα. Αυτή είναι η γενική περιγραφή ενός ανθρώπου που μπορεί να υπηρετεί τα κοινά".
Αναφορικά με τον εαν πρέπει ή όχι να γίνει οικονομικός έλεγχος στις νομαρχίες ο κ. Κατσικόπουλος έίπε ότι πρέπει να γίνει για να δούμε εαν υπάρχουν χρέη και πόσα είναι αυτά.
Ολόκληρη η συνέντευξη στην ιστοσελίδα http://www.antenna-star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...