Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Νομαρχιακά ...statistics!!!!! Πως λέμε...Greeks ...STATISTICS!!!!!!!!!!


Πυρ ομαδόν δέχτηκε χθες ο εκλαμπρότατος νομάρχης Ευθύμιος από τους δυο Γεώργιους που ως άλλοι Τροπαιοφόροι χτύπησαν με τα δόρατα το "δράκοντα" στην καρδιά!!!!!!!!!!
Τι το θελε ο έρμος να μηδενίσει το κοντέρ των χρεών της νομαρχίας; Και να διεκδικεί την Περιφέρεια ...καθαρός...τουτέστιν χωρίς χρέη;
Άντε τώρα μετά τα statistics των Σημίτη - Καραμανλή να πιστέψουν ότι τα statistics του εκλαμπρότατου είναι αληθινά και έχουν βάση.
Τι πολιτικό απατεώνα τον είπε, τι  ότι έκανε παλστογαφίες στα στοιχεία, τι ότι δεν μπορεί να κάνει έργα 80 χιλ ευρώ όταν έχει μόλις 8!!!!!!!!!!
Ο εκλαμπρότατος ...το τυρί κουμπάρε....
Οπότε ο ένας Γεώργιος του έχωσε το δόρι στη δεξιά πλευρά και ο έτερος Καππαδόκης στην αριστερή.
Τι να σου κάνει και η "συντριπτική πλειοψηφία";;;;;;;;
Είναι πολλές φορές ...σαν "συντριπτικό κάταγμα"!!!!!!!!!!!

Ακολουθεί το ...ρεπορτάζ:
Μύδρους εξαπέλυσαν χθες στο νομάρχη Αιτωλοακαρναίας κατά τη συνεδρίαση του Ν.Σ. οι Γιώργος Σκαρμούτσος της Μείζονος αντιπολίτευσης και Γιώργος Σολτάτος της ελάσσονος αντιπολίτευσης σχετικά με την τροποποίηση του προγράμματος έργων και μελετών.


Το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε καμία σχέση δεν είχε με το πρόγραμμα που είχε εγκρίνει η πλειοψηφία της νομαρχιακής επιτροπής της 20ης Ιουλίου 2010 υποστηρίζουν οι δυο άνδρες. Ο κ. Σκαρμούτσος χαρακτήρισε το νομάρχη πολιτικό απατεώνα ενώ μίλησε για απατεωνιά και πλαστογραφία στα στοιχεία του τεχνικού προγράμματος που παρουσίασε.

Ο κ. Σολτάτος από την πλευρά του είπε "Η εκτίμηση της ΝΑΣ είναι ότι ως το τέλος του 2010 το χρέος θα ανέρχεται σε 17 εκ. ευρώ περίπου. Αυτό έχει τονιστεί επανειλημμένως στις συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου. Η ΝΑΣ προτίθεται να ζητήσει άμεσα κατάσταση εκκρεμών δικών και για ποιες από αυτές η Ν.Α. έχει ζητήσει αναβολή και για ποιους λόγους".

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΣ
Η αντιδημοκρατική λειτουργία του κ. Νομάρχη έτσι που εκφράζεται στη λειτουργία του νομαρχιακού συμβουλίου σαν θεσμός προφανώς είναι εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής για την ανάπτυξη.


Στη χθεσινή συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου και συγκεκριμένα στο θέμα τροποποίησης του προγράμματος έργων και μελετών παρουσιάστηκε πρόγραμμα που καμία σχέση δεν είχε με το πρόγραμμα που είχε εγκρίνει πλειοψηφία του νομαρχιακού συμβουλίου της 20ης Ιουλίου 2010.

Συγκεκριμένα τότε παρουσιάζονταν ένα χρέος ύψους 12 εκ. ευρώ περίπου και το οποίο ως δια μαγείας εξαφανίστηκε στο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε στο χθεσινό νομαρχιακό συμβούλιο. Άρα αυτό αποτελεί σαφή παραποίηση των στοιχείων που ένα όργανο του Ν.Σ. (όπως η νομαρχιακή επιτροπή υποδομών) είχε εγκρίνει με την πλειοψηφία των μελών της παράταξής του.

Η εκτίμηση της ΝΑΣ είναι ότι ως το τέλος του 2010 το χρέος θα ανέρχεται σε 17 εκ. ευρώ περίπου. Αυτό έχει τονιστεί επανειλημμένως στις συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου.

Το χρέος αυτό θα προέρχεται από 13 εκ. ευρώ περίπου από υλοποίηση προγράμματος έργων και μελετών.

2 εκ ευρώ περίπου από αναθέσεις που έχει κάνει ο κ. Νομάρχης και δεν περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα και 2 εκ. ευρώ περίπου υπόλοιπο από τις αναθέσεις της περιόδου του κ. Σταμάτη

Σε αυτό εάν προστεθούν πιθανά δικαστικά έξοδα για εκκρεμείς δίκες που είναι σε εξέλιξη το ποσό θα υπερβεί τα 17 εκ ευρώ.

Η ΝΑΣ προτίθεται να ζητήσει άμεσα κατάσταση εκκρεμών δικών και για ποιες από αιτίες η Ν.Α. έχει ζητήσει αναβολή και για ποιους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...