Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Ο Μεσίας της Ναυπάκτου...

Το Μεσία κ. Μάριο Σαλμά μαθαίνω ότι περιμένουν στη Ναύπακτο το προσεχές Σάββατο για να δώσει τα δώσει τα φώτα του και να μαζέψει τα ασυμάζευτα στη Ν.Δ. και στους υποψηφίους για το χρίσμα.
Αυτό που γίνεται στη Ν.Δ. στην πόλη της Ναυπάκτου δεν έχει προηγούμενο. Θα μου πείτε το ίδιο γίνεται και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και θα συμφωνήσω αλλά δεν είναι της παρούσης.
Τώρα καλό θα ήταν να ξετυλίξουμε το κουβάρι της πολύπαθης παράταξης της Ν.Δ. στη Ναύπακτο. Λοιπόν οι πληροφορίες λένε ότι σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα περίπου μήνα για τη Ν.Δ. ο κ. Παπαθανάσης έχει δυσαρεστήσει πολύ τους πολίτες μα και ο κ. Κονίδας δεν έχει και τα καλίτερα ποσοστά. Ο κ. Παπαθανάσης φαίνεται πως συσπειρώνει μια μερίδα του κόσμου της παράταξης αλλά αυτό για το κόμμα δεν είναι αρκετό. Ο κ. Κονίδας από την άλλη δεν έχει τη δυείσδηση που θα περίμενε κανείς αλλά δεν κάνει πίσω και μέσα σε όλα αυτά η Ρηγίλης μαθαίνω ότι δεν θα δώσει χρίσμα. Ο ρόλος που έχει ο κ. Σαλμάς ο οποίος είρησθω εν παρόδω δεν έχει υποδείξει υποψήφιο για την Αμφιλοχία, είναι να προσπαθήσει να φέρει κοντά τους δυο άνδρες, κάτι που δείχνει ανέφυκτο, και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα να τους αφήσει στην τύχη του κόσμου και στην περίπτωση που περάσουν στο δεύτερο γύρο να χτυπηθούν μεταξύ τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΜΠΑΧΑΛΟ
ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟ;;;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 1.
Ο Σαλμάς της φωτογραφίας πότε έβγαλε μαλιά;
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ 2.
Αυτός που γλάει πίσω από τον Σαλμά της φωτογραφίας ποιός είναι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά στην Ναύπακτο ποιος στηρίζει Νταουσάνη και ποιός Κωνσταντόπουλος; Έχω χάσει την μπάλα....

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ;

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...