Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Νοσοκομείο Αγρινίου "Γιάννης κερνάει και Νίκος πίνει"!!!!!!!!!!

Τις τελεταίες ημέρες μαθαίνω ότι γίνεται το συμπούρμουλο στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ο λόγος ποιος άλλος ...χρήματα!!!!
Αυτή τη φορά οι εργαζόμενοι είναι πυρ και μανία με το διοικητή κ. Γιάννη Μπίνα γιατί καθώς υποστηρίζουν έδωσε χρήματα σε άλους κλάδους και όχι στους ίδιους.
Το σωματείο των εργαζομένων ετοιμάζεται να αντιδράσει δυναμικά ενώ οι εργαζόμενοι δεν παύουν να στολίζουν το διοικητή με ουκ ολίγα κοσμητικά επίθετα!!!!!!!!
Η ηλεκρική καρέκλα στην οποία κάθεται ο κ. Μπίνας είναι έτοιμη να τον τσουρουφλίσει. 6 διοικητικοί υπάλληλοι επειδή ...δούλευαν παραπάνω τον Απρίλιο τον Μάιο και τον Ιούνιο. Αλήθεια ο κ. Μπίνας τον Απρίλιο ήταν διοικητής για να γνωρίζει αν δούλευαν ή όχι υπερωρίες υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι. Οι υπόλοιποι φέρονται πολύ δυσαρεστημένοι από τη μέχρι τώρα κατάσταση και απειλούν με κινητοποιήσεις εαν μέχρι 31 Αυγούστου Τελικά στο νοσοκομείο Γιάννης κερνάει και Νίκος πίνει!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ , ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 2-3 ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΥΦΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ¨ΚΡΥΦΕΣ¨ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ), ΛΥΝΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.
ΙΣΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΛΤΗ Ή ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...