Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010

Γιώργος Αποστολάκης "το πρωτο θέμα που χρειάζεται λύση στην Κατούνα είναι τα Σφαγεία"

Ο δήμαρχος Ανακτορίου Γιώργος Αποστολάκης τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο του το οποίο από ότι μαθαίνουμε θα έχει ουκ ολίγες εκπλήξεις. Στην Κατούνα ο κ. Αποστολάκης παρόλο τον πόλεμο που δέχεται από το βουλευτή ο οποίος στηρίζει τον γυναικολόγο έχει ήδη συγκροτήσει ομάδα και από τα δυο κόμματα η οποία τον υποστηρίζει.  Στην Κατούνα υπάρχουν πολλά και σοβαρά προβλήματα.
 Κάτοικοι της περιοχής συναντήθηκαν με τον κ. Αποστολάκη και του έθεσαν το μεγάλο θέμα των Σφαγείων. Ο κ. Αποστολάκης τους ενημέρωσε ότι το πρώτο θέμα με το οποίο θα ασχοληθεί την επομένη των εκλογών είναι τα Σφαγεία. Ταυτόχρονα μέσα από το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ ήδη έχουν ενταχθει έργα για το σημερινό δήμο Μεδεώνος ύψους 3 εκ ευρώ μεταξύ αυτών και
 τα Σφαγεία στα οποία θα δοθεί προτεραιότητα τον πρώτο χρόνο με την εγκατάσταση την νέας δημοτικής αρχής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτα να τα ακουνε αυτοι του τανυαρου που λενε οτι δεν στηριζονται απο βουλευτες.σε ποιους τα πουλανε αυτα;Ο αγωνας τωρα θα γινει πιο δυνατος .Γιατι ειμαστε δυνατου,πολυ δυνατου και δεν μασαμε ρεεεεεεεε.θα μας βρειτε μπροστα σας και θα ειμαστε οι ΝΙΚΗΤΕΣ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΓΕΡΑ.Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.