Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Διαψεύδεται από την πλευρά Κατσικόπουλου το σενάριο για μεταπήδηση στο Δήμο Πατρέων


Νομάρχης Αχαΐας στο thebest.gr: "ας αφήσουν χώρο να μιλήσει ο Παπανδρέου'


Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την πλευρά του Νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλου, σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "τα Νέα", σύμφωνα με το οποίο "ο κ. Κατσικόπουλος κλήθηκε στην Ιπποκράτους την περασμένη Πέμπτη και του ζητήθηκε να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, μετά το κενό που άφησε η οικειοθελής αποχώρηση του δημάρχου Ανδρέα Φούρα. Ο κ. Κατσικόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε αρχικά, αλλά η Ιπποκράτους δεν του αφήνει περιθώρια επιλογής". Σε επικοινωνία που είχε το thebest.gr σήμερα το πρωί με στενούς συνεργάτες του κ. Κατσικοπούλου οι τελευταίοι διερωτήθηκαν "τι σκοπούς εξυπηρετεί ο κ. Παπαχρήστος που υπογράφει το σχετικό ρεπορτάζ;" και ξεκαθάρισαν ότι την Πέμπτη ο Νομάρχης δεν είχε καμμία συνάντηση στην Ιπποκράτους, ενώ στις συναντήσεις των προηγούμενων ημερών ούτε καν τέθηκε τέτοιο θέμα.

Το δημοσίευμα των "Νέων"

Τα "Νέα", σε ρεπορτάζ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές που υπογράφει ο κ. Παπαχρήστος, γράφουν σήμερα:

"Στο μεταξύ εμπλοκή έχει σημειωθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με τον νυν νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο, ο οποίος φερόταν ως φαβορί για την υποψηφιότητα της Περιφέρειας. Ο κ. Κατσικόπουλος όμως κλήθηκε στην Ιπποκράτους την περασμένη Πέμπτη και του ζητήθηκε να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, μετά το κενό που άφησε η οικειοθελής αποχώρηση του δημάρχου Ανδρέα Φούρα. Ο κ. Κατσικόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε αρχικά, αλλά η Ιπποκράτους δεν του αφήνει περιθώρια επιλογής. Αν δεν δεχθεί την υποψηφιότητα για τον δήμο, δεν θα λάβει χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ. Στην περίπτωση που δεν είναι τελικά ο κ. Κατσικόπουλος υποψήφιος περιφερειάρχης, η υποψηφιότητα θα δοθεί ή στον υφυπουργό Δικαιοσύνης Απ. Κατσιφάρα ή στον νυν νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Ευθ. Σώκο".

Κατσικόπουλος στο thebest.gr

Ερωτηθείς σήμερα το πρωί ο Νομάρχης Αχαίας από το thebest.gr για το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο απηχεί φημολογία των τελευταίων ημερών, μας δήλωσε: "Μιλάνε όλοι και πολύ. Ας αφήσουν χώρο να μιλήσει και ο Γιώργος Παπανδρέου". Η δήλωση αυτή αντανακλά τη βεβαιότητα του κ. Κατσικόπουλου ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον έχει προκρίνει για υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν κουραστηκαν ακομα οι ανθρωποι του σωκου να παιζουν επικοινωνιακα παιχνιδια στο νομο...δυσκολα αποχωριζεσαι τα προνομια του ΄΄ δημοσιας δαπανης ΄΄ εργαζομενου ή αιρετου (τζιπ,μερσεντες,βενζινες,διοδια,τραπεζωματα,καφεδες και γενικα ΄΄τζαμπατζιδικη ζωη΄΄)

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...