Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ου ...Σάκιας...


Κάποτε που λέτε εκεί ψηλά στα β'να ζούσε ένα παλικάρι αψηλό και ψαρομάλικο που όλως τυχαίως ήτουνα και δήμαρχος. Πέρασαν χρόνοι και καιροί και κει που έδινε τα φάρμακα στα δύσμοιρα γεροντάκια, του ρθε ο οίστρος να γένει βουλευτής.
 Πήγε βρήκε το νομάρχη με το στριφτό μουστάκι και του πε "να σπου ουρέ Θύμιου, τα σχάθκα εκιά τα βνά κι λεού να κάμου σα κατ κι να γινού βουλευτής. Τι λες κι συ να κάμου;
Και νομάρχης με το στριφτό μουστάκι απάντησε " να γίν΄ς λιβέντιμ κι γω απου κοντασ'"
Πήρε του βουνίσιου αέρα ου Σάκιας  κι κατέβκι...
Έλα όμως που ο νομάρχης από ότι έλεγε ου Σάκιας δεν τον στήριξε και δε βγήκε βουλευτής...
Πήγε λοιπόν και τον ξαναβρήκε και αυτή τη φορά του έτριξε τα δόντια.
"Ακ να δεις θα συ κάμου ιγώ βουλευτή στου μέλλον και θα μι πας εσύ για δήμαρχο"
Τα πανε τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε.
Κι ου Σάκιας πήγε πίσω στο χωριό για να κβιντιασ μι τσ συνιγράτς. Κι αυτοιν του παν τα δκατσ
"Μα θα πας μι τ΄ Ν.Δ; Ισύ απ' του βαθύ ΠΑΣΟΚ; Πως ξανοιξς έτσ;"
Ρε σύντροφοι του σχάθκα του πράσινου του βνο κι είπα να πάου μέχρι τ΄μπλε τ΄ θάλασσα στν Αμφιλοχία. Ου άλλους ου Απουστολς βήκε δήμαρχους απου μένα. Τώρα ήρθ'  η σειράμ μου πε ου Μάριους πθα μι σπρώξ μαζί μι του Θύμιου!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

θελει φτυσιμο, αυτός κ οι φιλοι του που νομιζουν οτι το ΠΑΣΟΚ τους ανηκει. Με την ξεφτιλα που εχει παθει ου Σακιας που παιρνει στο λαιμό του τον Σωκο και τον Μοσχολιο,καλυτερα να πεσει απ τ καλανα.Μαζι παντου πήγαιναν στις εκδηλωσεις και φωτογραφιζοντουσαν για να περναει η φατσα του στην κοινωνια, ομως ατυχησε στις εκλογες παρα την βοηθεια που ελαβε.Τα ξεχναει αυτα ο Αντωνοπουλος που για λιγους ψηφους χαριν του Σακια δεν εγινε Βουλευτής.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...