Κυριακή, 22 Αυγούστου 2010

Που πας ωρέ Καραμήτροοοοοοοο.....Τι ήταν κι αυτό που διαβάσαμε στο paronetol και μας έφυγε το τσερβέλο...Ο ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Νώντας Τάνταρος έχασε το δρόμο για την Κατούνα!!!!!!!!
Πως τα κατάφερες έτσι ώρε Νώντα;
Δεν υπάρχει δικαιολογία γι αυτό που έπαθες την ώρα που στο ψηφοδέλτιο σου έχεις τον "αετό" της Κατούνας τον κ. Κουτιβή. Πως σε άφησε μόνο κι έρμο γιατρό άνθρωπο να πας στην Κατούνα; Εσύ το μόνο δρόμο που γνωρίζεις καλά είναι αυτός για την Πάλαιρο! Άντε για να μη σε αδικήσουμε κιόλας, γνωρίζεις και τους δρόμους της θάλασσας ως άλλος θαλασσόλυκος. Αλλά βρε Νώντα παλικάρι μου μέχρι εκεί. Πως θες να γίνεις δήμαρχος χωρίς ένα GPS; Καλά γιατί δεν ρωτάς εκείνο το φίλο σου το βουλευτή που σε στηρίζει κόντρα στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ να σου δείξει το δρόμο;
Που πας μες τα λαγκάδια και τις ρεματιές;
Προσοχή μη σε φάνε τίποτα " λύκοι" ....
Α, και που είσαι Νώντα άμα χρειαστεί να ξεγεννήσεις καμιά πάρε κάνα κουμπάρο μαζί σου και άρχισε τα τρεχαλιτά.
ΥΣ
Άμα δεις τον Κουτιβή ρώτησε τον σε παρακαλώ κατά που πάνε για το Σαμάρι. Μη χρειαστεί να κλείσεις και το δρόμο και βρεθείς στα λουτρά του Τρύφου!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ" ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ..
ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ???
ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΛΟΥΣΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΘΟΔΩΡΟ(ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ)????
ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ......

Ανώνυμος είπε...

Ο γιατρός οδηγεί καλά και στην στεριά και στη θάλασσα. Και με την υποψηφιότητα του μόνο να προσφέρει θέλει. Δεν έχει κανένα συμφέρον προσωπικό. Έχει δουλέψει στη ζωή του και έχει ήδη αρκετά. Κάποιοι άλλοι που έχουν χωρίς να έχουν κολλήσει ένσημο είναι το πρόβλημα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ,
ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΞΗΡΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΑΧ! ΚΥΡ'ΝΩΝΤΑΑΑΑΑΑ......

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ : ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΡΑΧΟΥΛΑ ΣΕ ΡΑΧΟΥΛΑ, ΑΠΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΕ ΦΑΡΑΓΓΙ. ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ένας ¨καραμήτρος¨ ένας γραφικός τύπος δηλ. πάντα τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου, βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων σε παρέες την ώρα της πλάκας και του χαβαλέ....και η συζήτηση περισρέφεται γύρω απο τα "κατορθώματά" του τα οποία καποιος τα διηγείται και όλη η παρέα ξεσπάει σε γέλια....γι'αυτό ασχολούμαστε μαζί του εδω στη Βόνιτσα, για να γελάμε με τα παθήματά του!το Νοέμβρη με το πάθημά του να δείτε τι γέλια θα πέσουν...... όσο για τον Αποστολάκη ...ο δήμαρχός μας για 4 ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

Απ' τις ραχουλες Νώντα μ' κι απ' τσ ρεματιές. Τι θέλει ο ανταρτης στις δημοσιές;
Απ' τα μονοπατάκια. Να χωράμε όλοι που σ' ακολουθούν