Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Θα μπορούσαν να λένε...

Καραγκούνης "Αρε Καραμανλή, να μην είμαι βουλευτής επί των ημερών σου...Αλήθεια τι έγινε και χρεωκοπήσαμε; Πες τα σε μένα και δεν θα το πω πουθενά"

Καραμανλής "ξέρω και γω ρε Καραγκούνη τι έγινε...Μάλλον ήμουν διακοπές τότε που νόμιζα πως κυβερνούσα ...εδώ μέχρι και το Σαλμά έκανα Υπουργό και το έμαθα αργότερα..."
Σαλμάς "Τι λες ρε πρώην πρόεδρε...Άμα δεν είχες και μένα ξέρεις τι μαύρο θα τρώγαμε στις εκλογές; θεςκαι ρέστα τώρα;"

Καραμανλής" παίξε πάρα πέρα ρε Μάριε...Θυμάσαι την πρώτη που βγήκαμε και ήρθες να σε κάνω Υπουργό; μήπως θυμάσαι τον τρόπο που πέρασες την πόρτα; κάτσε τώρα να σώσεις εσύ την Ελλάδα εγώ πάω διακοπές"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΖΟΥΣΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ! ΔΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ? Η ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ Τ+10 ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,(ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ). ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ, ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΤΟ ΛΑΦΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΠΕΣΤΡΑΦΗ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΘΝΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ Κ@ΤΟΥΡ....ΜΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...