Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Συλλαλητήριο στην Κατούνα "ότι του φανεί του λολο Στεφανή"


Αγαπητέ κ. Κουτιβή,
αναρωτιέμαι πόσα ακόμη δράματα θα μπορούσα να ζήσω σε αυτή τη ζήση μέχρι ο εγωισμός της πολιτική προβολής που σας διακατέχει να ολοκληρωθεί.
Αγαπητέ φέρελπυ της πολιτικής ζωής του Ξηρομέρου, τι φιάσκο ήταν αυτό το συλλαλητήριο στην Κατούνα;
Τρεις και ο κούκος και τι χρώσταγε και ο κακόμοιρος ο κούκος ...
Από τις 8 που ήταν προγραμματισμένο το συλλαλητήριο πήγε σχεδόν 10 για να ξεκινήσετε τον πύρινο (φωτιά στα πατζάκια μας ) λόγο σας για τη "λεηλασία" του Ξηρομέρου!!!!!!!!!!!!
Μέχρι που ο κάμερα μαν του Αχελώου tv και ο δημοσιογράφος τα πήραν στο κρανίο από την αναμονή μέχρι να μιλήσει ο νέος μεγάλος Μανιτού και να ρίξει τις ευθύνες δεξιά και αριστερά.και έμαθα ότι την έκαναν την τύχη τους.
Τα ωραιότερα όμως ήρθαν όταν ο κόσμος που καθόταν στην Πλατεία και έτρωγαν τα κοψίδια τους ή έπιναν τα ποτά τους ήρθαν και κόρωσαν με τις ανοησίες που άκουγαν και σχολίαζαν ότι "τα κάνει αυτά ο Κουτιβής για να βρίσκεται στην επικαιρότητα" και πως στο συλλαλητήριο βρίσκοντα καμιά 30αριά άτομα.
Τέλος πάντων ....
Τι να πει κανείς...Δημοκρατία έχουμε...Ο καθείς μπορεί να κάνει ένα ...συλαλητήριο...Άσε που έκανε και πρόταση να κλείσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας και το Σαμάρι...
Ο σοφός λαός πάντως λέει ΄"ότι του φανεί του λολο Στεφανή"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ρατσισμός σε ΌΛΟ του το μεγαλείο.
Τα υπόλυπα χωριά του Δήμου Μεδεώνος τι ρόλο παίζουν;;;;
Τελικά το μεγαλειώδες συλαλητήριο των 20 ατόμων περίπου σου έβαλε μυαλό;;;;;;;;;

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...