Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Ανάγκα... και Κοντός πείθεται ...για το Μεσολόγγι

Οι τελευταίες πληροφορίες του Δεκαπένταυγουστου λένε ότι δέχεται πολύ σοβαρές πιέσεις για να είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. στο Μεσολόγγι ο καθηγητής Πανεπιστημίου Παναγιώτης Κοντός. Οι πιέσεις ασκούνται κατά πληροφορίες από πρώην βουλευτή ο οποίος δεν επιθυμεί να κατέβει αφού περιμένει τις κινήσεις Σταμάτη στο Αγρίνιο για να ανοίξει ο δρόμος για τη Βουλή με οποιοδήποτε τρόπο.
Οκ. Κοντός από πληροφορίες δεν επιθυμεί να είναι υποψήφιος λόγω μεγάλων υποχρεώσεων στο Πανεπιστήμιο αλλά ...ανάγκα και Θεοί πείθονται. Στο στενό του περιβάλλον ο κ. Κοντός φέρεται να δηλώνει ότι η φυσική του παρουσία στοδήμο Μεσολογγίου θα περιορίζεται σε κάποιες ημέρες την εβδομάδα!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε κακο πάλι που μας βρήκε! δε μας έφταναν οι εδω φωστήρες και σωτήρες τώρα κάνουμε και εισαγωγή! σε λίγο θα βρέξει...κατακέφαλα! κάτσε και να δεις! και όχι φυσικά στον σεβάσμιο καθηγητή...άλλοι τα χρειάζονται...

Ανώνυμος είπε...

Με...λιβανιστήρια και θυμιατά το Μεσολόγγιν ευελπιστεί σε θαύμα;;; χα-χα! με ποιον; με το γεροντάκι υποψήφιο δήμαρχο;; χαχαχαχαχα!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9:13 ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ Η' ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ;

ΑΓΝΩΣΤΟΣ είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 4.36 ΤΟΝ ΞΕΡΩ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩς ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟς Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΟΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ) ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΦΙΛΕ. ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ. ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΠΑΝΤΑ. ΔΕ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟΨΗ ΤΗ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩς ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΕΙ Η Ν.Δ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΛΥΛΟΌΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ. ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ. ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

10:52 ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...