Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Το χρίσμα στη Ναύπακτο και οι πολέμιοι του Παπαθανάση!

Χρίστηκε τελικά από τη Ν.Δ.υποψήφιος ο νυν δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάση Παπαθανάση σε πείσμα όσων υποστήριζαν ότι όχι μόνο δεν θα πάρει χρίσμα αλλά θα είναι και στην απέξω από τη Ρηγίλλης. Πολέμιοι του δυο υποψήφιοι της Ν.Δ. στις εκλογές του 2009 οι οποίοι δεν εκλέχτηκαν και χρέωσαν τον κ. Παπαθανάση ότι δεν τους υποστήριξε παρόλο που αυτοί στις δημοτικές εκλογές του 2006 έβαλαν πλάτη. Μαθαίνουμε από καλά πληροφορημένες πηγές ότι αυτή τη φορά τον περιμένουν στη γωνία και πως στις εκλογές του Νοέμβρη προτίθενται να του δώσουν ένα πολιτικό μάθημα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΕ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑΥΠΑΚΤΟ (ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ), ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ- ΣΑΛΜΑ- ΛΙΒΑΝΟ). ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Στην Ναύπακτο άκουσε την Κοινωνία...???
Αχ κακούργα Νέα Δημοκρατία ... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα Τάρταρα.
Ούτε τον σταυρό ... της γυναίκας του δεν θα εύρησκε χωρίς το χρίσμα ο Θανασάκης.

Ανώνυμος είπε...

12 ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ (ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΑΚΗ. ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΕΥΓΕΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΕΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΗΓΗΘΕΙ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΥ, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΘΕΟΦΑΝΗ.
ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΛΑΓΟΣ? ΑΝ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ... ΑΦΕΛΗΣ!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...