Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Αγχωμένος στην πρώτη του συνέντευξη ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός

θα μπορούσαν να λένε
Σώκος "Ά ρε Παύλο, ρόιδο μου τα κανες στη συνέντευξη"
Μοσχολιός " Θύμιο, δε με σπούδασε καλά ο δάσκαλός μου"
3 οτρύκια και 4 κοκοψόψαρα έπιασε χθες ο δήμαρχος Αγρινίου στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του Αχελώου και στο Μάκη Μάκα. Έδειχνε πολύ αγχωμένος και το συχνό εεεεεεεεεε έδειχνε αμηχανία κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει από τον κ. Μοσχολιό. Τον άλλοτε ισχυρό και πολύ σίγουρο για τον εαυτό του δήμαρχο αντικατέστησε ένας απίστευτα αγχωμένος και μη ψύχραιμος άνθρωπος. Αλήθεια υπήρχε λόγος για κάτι τέτοιο;
Τα παραπάνω φάνηκαν όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου καιείπε το θεικό "που τον είδατε;" για να του θυμίσει ο Μάκης Μάκας ότι υπάρχει η δήλωση "μην ακούτε τις φήμες. Πάμε μπροστά.". Τότε ήταν που ο κ. Μοσχολιός ένιωσε το αίμα να χάνεται από το πρόσωπό του και πολύ αμήχανα απάντησε "...εντάξει, εντάξει..."ενώ ακολούθησε σιγή δευτερολέπτων με την κάμερα να εστιάζει στο πρόσωπο του και τον ίδιο για μερικά δευτερόλεπτα να μην λέει τίποτα.
Στη συνέχεια ο κ. Μοσχολιός ανέφερε ότι από το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να υπάρξει κι άλλη υποψηφιότητα και ότι το κόμμα πρέπει να πάει μόνο ενωμένο στις εκλογές.
Φυσικά το κεντρικό ΠΑΣΟΚ έχει θορυβηθεί από τη δυναμική που ανέπτυξε ο κ. Αντωνόπουλος στη δημοσκόπηση και για μια ακόμη φορά προσπαθεί από ότι μαθαίνουμε να τον νουθετήσει προτίνοντας του διάφορα και βάζοντας τις "σειρήνες" να κάνουν τη δουλειά που ξέρουν. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω και την πρόσεχή Δευτέρα θα ανακοινώσει και τυπικά την κάθοδό του στις εκλογές.
Αν όλα πάνε έτσι τότε για ποια ενότητα μιλάμε;
Όσο για την ενότητα του ΠΑΣΟΚ αυτή τη στιγμή στο δήμο Αγρινίου ακούγεται σαν αυτό που λένε κάποιοι "καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει δράκο".
Το σύνθημα που ακούγονταν παλαιότερα "το ΠΑΣΟΚ είναι δω, ενωμένο δυνατό" φαντάζει να έχει μπει στο "χρονοντούλαπο της ιστορίας".
Σήμερα είναι δω...είναι κει...μπορεί και πάρα πέρα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΄΄ΚΥΡΗ΄΄ ΤΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ. ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΤΑΡΤΗ ΕΙΤΕ ,ΚΥΡΙΩΣ, ΛΟΓΩ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ, Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ. ΒΛΕΠΕΙΣ, ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΡΤΑ. ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ......

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΕΔΙΩΧΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΛΕΨΕ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΣΤΕΓΗ ΣΑΝ ΟΡΦΑΝΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...