Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Νομάρχης εν δράση....

Ακούστηκε ότι ο Μεγαλοπρεπής νομάρχης με νύχια και με δόντια προσπαθεί με κάθε τρόπο να σβήσει τους “εχθρούς” του από τον πολιτικό χάρτη. Ένας εξ αυτών είναι προφανές ότι είναι ο κ. Λουκόπουλος, πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου και μέχρι πριν από κάποιο καιρό αγαπημένος του νομάρχη εαν θυμηθούμε τα όσα ο ίδιος υποστήριζε στον τύπο για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του το 2006.


Ο “μοβόρος” λοιπόν νομάρχης φέρεται να ισχυρίζεται σε συντρόφους του, ότι ο Λουκόπουλος είναι νομικός σύμβουλος της γνωστής επένδυσης Κοντοχρήστου, ότι ήταν υπέρ της επένδυσης όταν αυτή συζητήθηκε στο νομαρχιακό συμβούλιο και άλλα παρεμφερή.

Η πραγματικόητα όμως είναι διαφορετική. Από όσα γνωρίζουμε ο κ. Λουκόπουλος δεν είναι νομικός σύμβουλος της επιχείρησης ενώ υπερψήφισε την πρόταση του κ. Σώκου να μην γίνει η επένδυση όπως αυτό προκείπτει από τα πρακτικά του Ν.Σ.

Η οποιαδήποτε αναφορά Λουκόπουλου κατά την παράιτηση του στο Ν.Σ. απέβλεπε στο να αντιδιαστείλει τις συμπεριφορές του νομάρχη απέναντι σε Αιτωλοακαρνάνες επιχειρηματίες και μόνο.

Εύκολα “ξεχνά” ο νομάρχης . Καθώς λέει και η ρήση “ου μόνον το γήρας ....”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα και εγώ στο Γαλατά. Ο Νομάρχης διαδίδει ότι ο Λουκόπουλος είναι νομικός σύμβουλος του Κοντοχρήστου, εγώ ξέρω, γιατί έχω μιλήσει μαζί του, ότι νομικός σύμβουλός του Κοντοχρήστου είναι ο Αντώνης Φράγκος, τον οποίο βέβαια ο μεγάλος Νομάρχης δεν δέχεται στο γραφείο του (αυτό θα πει Δημοκράτης). Πήγα και βρήκα τα πρακτικά του ΝΣ και είδα ότι ο Λουκόπουλος ψήφισε όπως όλοι της ομάδας Σώκου. Θύμιο το ψέμα έχει κοντά πόδια και το φτάνει πολύ γρήγορα η αλήθεια. Να ξέρεις όμως ότι το απόλυτο του κατήφορου είναι ο πάτος. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφτανες εκεί σε είχα πολύ ψηλά τώρα έπεσες στα μάτια μου αλλά και στα μάτια πολλών αυτά που κάνεις είναι ντροπή!!!!

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...