Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Άξιος !!! Χρίστηκε ο Κόμης ΑΚΑΖΟΥ στη Ναύπακτο

Άξιος!!!!!!
Άξιος!!!!!!!
Άξιος!!!!!!!!
Χρίστηκε τελικά ο Ιωάνης Κόμης ΑΚΑΖΟΥ Νταουσάνης στη Ναύπακτο!
Το ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές του έκαναν το χρέος τους απένατι στο λαό της Ναυπάκτου. Έχρισαν, δίνοντας του μια ακόμη πολιτική ευκαιρία για να μη χαθεί από προσώπου γης, τον Κόμη Ακαζού.
Τα τελευταία νέα λένε ότι ο κόμης περιχαρής έτρεξε να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών του μιας και ανανέωση στο ψηφοδέλτιο δε φαίνεται στον ορίζοντα. Δε μένει πια να μπει στην αρένα για να αντιμετωπίσει τον έτερο μονομάχο. Τον στηρίζουν "άπασσες"οι δημοκρατικές δυνάμεις οι οποίες αυτόν τον καιρό αμύνονται του πατρίου εδάφους!!!!!!Οι υπόλοιποι περί πάρτης!
Όσο για το Μεγαλοπρεπή που έτρεχε να φτιάξει το Πασοκικό ψηφοδέλτιο με τον Κονίδα τώρα πια δεν φαίνεται ότι μπορεί να δώσει χείρα βοηθείας σε ένα πρόσωπο που μέχρι πριν από μερικές ώρες υποστήριζε ότι είναι καμμένο χαρτί.
Μένει λοιπόν να δούμε με ποιο τρόπο το ΠΑΣΟΚ θα κρατήσει τα υψηλά ποσοστά που πήρε στις βουλευτικές εκλογές στη Ναύπακτο.
Να θυμίσω το βουλευτή ο οποίος υποστήριζε ότι η Ναύπακτος είναι χαμένη υπόθεση...
Το βλέπω να γίνεται το νέο Νταχαουσανιστάν!!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πράσινος στραβισμός;
Ή πώς να ξεφτιλίσουμε τον υποψήφιο δίνοντας του αυτό που διακαώς επιθυμούσε.

Ανώνυμος είπε...

Σ΄ αυτή την πόλη το θέμα «εκλογές» είναι σε απόλυτη παρακμή, γιατί έχασε (χρόνια τώρα!) κάθε αίσθηση ιερότητας, σοβαρότητας, μα και αναρχίας και ελαφρότητας.
Το πάθος για το ζήτημα του «επικεφαλής» έγινε παθολογία και νεύρωση για κάποιους.
Και η κοινωνία;
Μολονότι σε λήθαργο μπορεί και διακρίνει τους ξεπερασμένους.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο δεν θα περάσει το 8%. Έτσι από 50% που πήρε στις εθνικές εκλογές θα καταβαραθρωθεί. Τέτοιες επιλογές είναι λάθος. Να δούμε τι θα πουν οι βουλευτές για την επιλογή τους. Μαζέψτε τον.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...