Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Σνομπάρισε το ΕΠΑΛ στη Ναύπακτο το απόγευμα και το βράδυ έτρωγε ...κοψίδια!

Ούτε η γιορτή του Τιμίου Σταυρού δεν πτόησε το Μεγαλοπρεπή Ευθύμιο ο οποίος έτρωγε  χθες στην πλατεία του λιμανιού λίγο μακρύτερα από το Δεσποτικό στη Ναύπακτο, την ημέρα που οι χριστιανοί δεν τρώνε ούτε λάδι...κοψίδια.
Η είδηση δεν είναι όμως εαν έτρωγε η όχι την ημέρα του Σταυρού κοψίδια ο Μεγαλοπρεπής, αλλά το σνομπάρισμα που έκανε στους πολίτες της Ναυπάκτου που όλο το απόγευμα συνεδρίαζαν οι γονείς και οι μαθητές στο ΕΠΑΛ για τα χάλια του κτιρίου και ο ίδιος δεν θεώρησε σκόπιμο ότι πρέπει να παρευρεθεί αλλά να στείλει εκπρόσωπο αντ' αυτού. Συγκεκριμένα έστειλε τον αντινομάρχη κ. Πετρόπουλο.
Το καλίτερο είναι ότι στις 10 περίπου το βράδυ έτρωγε στη Ναύπακτο αδιαφορώντας εαν σχολιάστηκε αρνητικά το γεγονός ότι δεν ήταν στη συνεδριάση η οποία τελείωσε μια ώρα πριν!
Η παρέα η οποία βρίσκονταν μέσα στην τρελή χαρά απαρτίζονταν από το Χάρο, που δεν πήγε να τον πάρει να συζητηήσουν οι δυο τους , τον κ. Αρβανίτη, τον κ. Μπαρμπαγιάννη, τον κ. Πολιτόπουλο, και τον αδελφό υποψηφίου για το χρίσμα στην πόλη. Ο Μεγαλοπρεπής λοιπόν είπε στην παρέα ότι κάτι σημαντικό ήθελε να τους πει αλλά τους έκοψε την κουβέντα κύριος από έτερο πολιτικό στρατόπεδο.
Τελικά δεν έχω καταλάβει εαν ήταν δύσκολο και πόσο να πάει στη Ναύπακτο το απόγευμα και να μιλήσει στους γονείς και τους μαθητές που αγωνιούν για το μέλλον τους.
Αλήθεια ο Άκης που ήταν;
Μήπως στο Four Seasons;

ps: Α, δε μου λέτε Μεγαλοπρεπέστατε, σεις που είστε από το βαθύ ΠΑΣΟΚ λόγω Άκη, τελικά στηρίζεται το σύντροφο Απόστολο στην Περιφέρεια ή όχι;
Φαντάζομαι όμως ότι πρέπει να το πάρω ως δεδομένο γιατί δεν διάβασα κάτι ανάλογο στο δελτίο τύπου σας!!!!!!!!!!!!!!!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπε και η… Λίτσα στο ζώδιο Του:
«Στη μέση μιας πλανητικής καταιγίδας που αποτελείται από Πλούτωνα και Κρόνο θα πρέπει να επισκέπτεσαι συχνότερα τη θάλασσα για να ξεφεύγεις από την πίεση των σχέσεων ή την εργασιακή τρέλα, ώστε να έρχεσαι σε επαφή με τον πνευματικό εαυτό σου, τρώγοντας κοψίδια κοντά στο «Δεσποτικό», τ’ Αι Γιαννιού του νηστευτή ανήμερα.
Μπορεί ακόμα να σου έρθει η διάθεση να πιάσεις τη Βίβλο.
Ίσως διαβάζοντας για τα καψόνια που έκανε ο Θεός στους βιβλικούς ήρωες και τις τρομακτικές δοκιμασίες στις οποίες τους υπέβαλε να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά ζεις μια θαυμάσια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη θεωρία για να βγάλεις το συμπέρασμα που έβγαλε έναν αιώνα πριν ο Έλιοτ: «Ο άνθρωπος δεν αντέχει πολλή πραγματικότητα». Ειδικά αυτή την εποχή, που όπου στρέψεις το βλέμμα βλέπεις γκρεμούς και χάπια.

Ανώνυμος είπε...

Αν κρίνω από τη σύνθεση της παρέας μάλλον κάτι κακό σχεδίαζαν. Άλλωστε αυτή η ίδια παρέα έφαγε τον Νταουσάνη το 2006, ο οποίος Νταουσάνης, επί τη ευκαιρία, είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τον Παπαναστασίου προκειμένου να περάσει το 10%. Αλλά Σώκος και Αρβανίτης μάλλον σχεδιάζουν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις του δεύτερου με το αζημίωτο για τον πρώτο. Ο Σώκος με την παρότρυνση του Αρβανίτη κατέβασαν τον Κονίδα το 2006 με την υποχρεώση του Κονίδα να μη σταθεί εμπόδιο στα επεκτατικά σχέδια του αφεντικού. Και μετά θέλουμε ελεύθερη Ναύπακτο. Αμ δε.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά έχει ενοχές που θα αρχ'ισει να κάνει γυμναστική όπως είπε και σε συνεντευξή του και έτσι το ριξε στο φαγητό .Επίσης η κατάθλιψη λόγω πόρτας από τον ΓΑΠ του άνοιξε την όρεξη.Η λαιμάργια είναι αντικαταθλιπτική!

Ανώνυμος είπε...

«Κάθε άνθρωπος που διαθέτει δύο ζωντανά εγκεφαλικά κύτταρα κι ακούει όσα περιγράφετε αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιον;»

Ανώνυμος είπε...

«Παλιότερα κάθε στιγμή ήταν μια υπέροχη στιγμή για να κάνεις τα πάντα.
Τώρα για να καταφέρεις και να προχωρήσεις, χρειάζεσαι (και χρειάζονται και οι άλλοι) εντατική ψυχανάλυση και πολλή τύχη.
Αυτό που μετράει δεν είναι το πόσο ώριμος ή ισορροπημένος είσαι, αλλά το πόσο διατεθειμένος είσαι να πληρώσεις το αντίτιμο που απαιτείται από σένα…»

Ανώνυμος είπε...

Πάντως δεν ξέρω τι λέτε εσείς για το Σώκο αλλά μιά φορά και έναν καιρό πριν δέκα χρόνια περίπου τον θυμάμαι να κυκλοφορεί με θεϊκό και πανέμορφο γκομενάκι από το Αγρίνιο παρακαλώ κατά πολύ νεωτερή του.Σε ταβερνάκια εκτός πόλης τους είχα πετύχει πολλές φορές να μιλούν σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια!

Ανώνυμος είπε...

Αλλος άνθρωπος τον καιρό εκείνο Ο Θύμιος.Χαρούμενος,μίλαγε σε όλο τον κόσμο,χαμογελούσε,γελούσε,πέταγε!¨οταν έφυγε το κοριτσι ξαναέγινε ο Θύμιος που όλοι γνωρίζουμε.Καταλάβαμε ότι κάτι πολύ καλό του συνέβαινε από τη συμπεριφορά του που είχε αλλάξει προς το καλύτερο εννοείται και μετά όταν τον είδαμε και με την κοπέλα είδαμε την αιτία της ευχάριστης αλλαγής του.Αλλά το όνειρο κράτησε λίγο από οτι φάνηκε τελικά!

Ανώνυμος είπε...

Και στην Αθήνα τους είχα δει στο Κολωνάκι χεράκι χεράκι και είχα χαρεί που είδα το συμμαθητή μου με μιά τόσο ωραία κοπέλα που τον κοιτούσε στα μάτια κι ελοιωνε.Ζήλεψα τότε πολύ.Αχ βρε Θύμιο πως αλλάζουν τα πράγματα όμως...

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...