Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Γιάννης Κάτρης σρτο συνδιασμό του Γιώργου Αποστολάκη

Ο Γιάννης Κάτρης που εργάζεται στην ΕΑΣ Αγρινίου και έλκει την καταγωγή του από την Κατούνα του νέου δήμου Ακτίου Βονίτσης θα είναι υποψήφιος με τον δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη.
Ο κ. Κάτρης είναι ένας πολύ επιτυχημένος επαγγελματίας με πολύ μεγάλες γνώσεις σε ότι έχει σχέση με την αγροτική οικονομία, ευρωπαικά προγράμματα, επιδοτήσεις, φωτοβολταικά κλπ. Επειδή λοιπόν η περιοχή είναι αγροτική η υποψηφιότητα του κ. Κάτρη θεωρείται ως μια από τις πλέον σοβαρές .
Ο κ. Κάτρης στηρίζει Γιώργο Αποστολάκη για το νέο δήμο Ακτίου Βονίτσης γιατί πιστεύει ότι όλοι μαζί θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη τροχιά ανάπτυξης στην περιοχή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο πρασινος μηχανισμος εχει ξυπνησει για τα καλα και δουλευει υπογειως!βουλευτες εχουν αρχισει τα τηλεφωνα για να συνετισουν οσους πανε να φυγουν απο το κοπαδι!το ψηφοδελτιο του πρασινου συνδιασμου στον δημο ειναι γεματο απο κομματικα φερεφωνα.προεδροι τοπικων,διορισμενοι απο πρασινους βουλευτες,ψευτοπαραγοντες και αλλους που στα ξαφνικα θυμηθηκαν τον τοπο τους και τρεχουν να συνδραμουν υποσχομενοι ρουσφετια καθε λογης.Εχουν περασει ανεπιστρεπτι ομως οι εποχες που ο κοσμος υπακουγε τυφλα στις προσταγες των πολιτικων.Εφτασε η ωρα να δωσουμε απαντηση σε ολους αυτους που μας θελουν υποταγμενους χωρις αποψη.Να διεκδικησουμε οτι μας αξιζει!Σε αυτες τις εκλογες με την ψηφο μας παμε εναντια στην κυβερνητικη πολιτικη και δινουμε φωνη σε αυτους που πραγματικα νοιαζονται για τον τοπο!

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...