Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Γιώργος Ξενάκης "συντάσσομαι με το Γιώργο Αποστολάκη"


Ένας ακόμη ενεργός πολίτης συντάσσεται στο πλευρό του Γιώργου Αποστολάκη για το νέο δήμο Ακτίου Βονίτσης. Ο τραπεζικός υπάλληλος Γιώργος Ξενάκης θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Νοέμβρη στο νέο διευρυμένο δήμο. Ο ίδιος υποστηρίζει "Το δημιουργικό πνεύμα , η εργατικότητα , το ήθος , και η συνέπεια ,είναι η δική μας υποχρέωση για να βελτιώσουμε το συλλογικό μας μέλλον. Με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ επικεφαλής ,δημιουργούμε τον νέο και ισχυρό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας".


Δήλωση στήριξης
Οι φυσικές ομορφιές και η πολιτιστική μας κληρονομιά , είναι το κεφάλαιο της φύσης και της ιστορίας για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Το δημιουργικό πνεύμα , η εργατικότητα , το ήθος , και η συνέπεια ,είναι η δική μας υποχρέωση για να βελτιώσουμε το συλλογικό μας μέλλον.

Με ελπίδα , αισιοδοξία, και πίστη στις δυνατότητες μας , θέλω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε μια νέα και βιώσιμη ανάπτυξη. Μια νέα προοπτική που θα αξιοποιήσει τις τουριστικές μας δυνατότητες, θα αναδείξει την πολιτιστική μας παράδοση , θα εκμεταλλευτεί την παραγωγική μας ικανότητα σε ποιοτικά, αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα ,και θα ενεργοποιήσει τις δημιουργικές δυνάμεις του δήμου μας.

Με το ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ επικεφαλής ,δημιουργούμε τον νέο και ισχυρό Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας.

ΞΕΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


Τραπεζικός Υπάλληλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...