Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γράψε σβήσε κλήσεις στη Δημοτική Αστυνομία.


Λάβαμε το παρακάτω σχόλιο και το δημοσιεύουμε για να μην νομίζουν οι αναγνώστες μας ότι υπάρχει διαφορετική μεταχείριση. Από την άλλη οι παραβάτες πρέπει να τιμωρούνται. Τώρα όσον αφορά το αν σβήνονται ή όχι κλήσεις ...έχουν γνώση οι φύλακες.

Ο δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός φέρεται πως μπήκε στη διαδικασία να πει στους υπευθύνους της Δημοτικής Αστυνομίας να είναι πιο ελεστικοί με τους παραβάτες που παρκάρουν παράνομα ή δεν φορούν κράνος γιατί έχουμε εκλογές. Το μόνο που τον σώζει είναι όπως λένε οι συνεργάτες του ότι δεν "σβήνει" κλήσεις. Πως δεν σβήνει κλήσεις τη στιγμή που από τα πολιτικά γραφεία των πασόκων βουλευτών, όσων θεωρεί ο ίδιος ότι τον "στηρίζουν", φευγούν καθημερινά ουκ ολίγα αιτήματα για σβήσιμο κλήσεων; Μέχρι και δήμαρχοι από άλλες περιοχές τηλεφωνούν για να σβήσουν τις κλήσεις!!!
Παρακαλώ να αναρτήσετε το σχόλιο.
Αναγνώστης που πήγε να σβήσει κλήση.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι και ειναι τοσο βλακας ο δημαρχος να ρισκαρει προεκλογικα να μαθευτει αυτο το πραγμα για να γλιτωσεις 10 ευρω που κανει η κληση αν πας τις πρωτες 10 μερες να την πληρωσεις.Πρεπει να ειναι πολυ ηλιθιος για να το κανει αυτο το πραγμα,φιλε υποτιθεμενε αναγνωστη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 6.12 τους έχεις για ξύπνιους; Ξέρεις πόσα είναι τα 10 ευρώ;
Αλλά άμα έχεις την κοιλιά σου γεμάτη από το Μοσχολιό το παίζεις άνετος. Πήγαινε να ρωτήσεις τα γκάζια που τους έβαλε για να μη γράφουν προεκλογικά. Όσο για το αν είναι ή όχι ηλίθιος δεν φημίζεται και για τον υψηλό δίκτη νοημοσύνης...

Ανώνυμος είπε...

Πολλές κλήσεις όχι μόνο σβήνονται, παρασβήνονται. Είναι γνωστό σε όλους πλέον. Κάνουν τη δουλειά τους οι δημοτικοί αστυνόμοι και οι κύριοι και κυρίες μέσα στα γραφεία παίζουν ψηφοθηρικά παιχνίδια με το σβήσιμο κλήσεων. Πόσοι δεν έχουν γνωστούς που τους λένε ότι τους έσβησαν κλήσεις?