Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Έργα το καταμεσήμερο

Η προεκλογική περίοδος πάντα φέρνει έργα!
Οι πολίτες πρέπει να εμπεδώσουν ότι η δημοτική αρχή δίνει ακόμη και την τελευταία στιγμή τον καλίτερο της εαυτό.
Τίποτα μεμπτό. Είθεισται να βγαίνουν χρήματα για τα έργα την κατάλληλη στιγμή.
Αν μέσα σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και τον υπερβάλλοντα ζήλο των ανθρώπων που εργάζονται τότε τα πράγματα πάνε ρολόι.
Έλα όμως που ο υπερβάλλοντας ζήλος των εργατών δεν σταματά ποτέ ακόμη και τις ώρες κοινής ησυχίας. Οι πολίτες ακόμη και μέσα στο καταμεσήμερο πρέπει να εμπεδώσουν ότι όλοι δουλεύουν.
Έτσι και σήμερα το μεσημέρι οι δυο εργάτες που έστρωναν με το ειδικό μηχάνημα το δρόμο επί της Παπαστράτου φρόντισαν να ενοχλούν μέσα στο μεσημέρι όλο τον κόσμο που πήγε να ξεκουραστεί.
Εκεί γύρω στις 4.30 κάποιος δεν άντεξε και κάλεσε την αστυνομία.

Η αστυνομία έσπευσε και έκανε τις ανάλογες συστάσεις. Ο οδηγός του μηχανήματος διαμαρτυρήθηκε αλλά φαίνεται πως τα μάζεψε γιατί ενημερώθηκε για τις συνέπειες....
Καλό θα ήταν οι εργασίες να γίνονται ώρες που αντέχουν οι πολίτες το θόρυβο και όχι όλες τις ώρες...
Καλά τα έργα έστω και την τελευταία στιγμή αλλά και η ξεκούραση των εργαζομένων μέσα στο μεσημέρι απαραίτητη.
Τι λέτε και σεις δήμαρχε;

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ,ΑΡΓΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΜΗ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΡΗΣΗ.

sara-mara είπε...

Η Sara kai Mara είπε:
το τελευταίο που έχουμε ανάγκη είναι η παραπληροφόρηση. Λοιπόν εμείς μιλάμε για τον "υπέρμετρο" ζήλο να εργάζονται κάποιοι και να ενοχλούν κάποιους που μέχρι εκείνη την ώρα εργάζονταν. Στο κάτω κάτω της γραφής σε πόσα καταστήματα έκαναν τη χάρη να δουλέψουν στις εκπτώσεις. Α, και κάτι ακόμη, στην οδό Κύπρου τους κάνουν ακόμη χάρη τώρα που πέρασαν οι εκπτώσεις;
Αλλά ξέχασαμε φαίνεται ότι τα περισσότερα έργα προγραμματίζονται να γίνουν προεκλογικά!

Ανώνυμος είπε...

ki alla proeklogika erga vitrinas. exete mia idiaiteri agapi sta tsimenta kyrie dimarxe...!!

Ανώνυμος είπε...

Το συγκεκριμενο μηχανημα μασαει την ασφαλτο και πεταει τα αποβλητα διπλα χωρις το παραμικρο σκουπιδι.Στην περιοχη αυτη το βραδυ γινεται της ποπης και μεθαυριο στις 11 ξανανοιγει κλαμπ στο εναμιση μετρο απο μπαλκονια.Τα εργα σε χαλασαν ρε Σαρα και Μαρα;Μην χαλας την ωραια πλακα που κανεις μερες τωρα.

sara-mara είπε...

Η Sara kai Mara είπε,Αγαπητέ φίλε τα έργα που γίνονται για τους πολίτες δε με χαλούν ποτέ. Το θέμα δεν είναι τα έργα μόνο αλλά αυτοί που επιδεικνύουν υπερβάλοντα ζήλο!!!!
όσο για το κλάμπ που είναι μισό μέτρο από τα μπαλκόνια έχουν γνωση οι φύλακες...
Ευχαριστώ πολύ πάντως για τα καλά σου λόγια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΟΛΟΒΑΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΑΚΟΥ". ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΒΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ. ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΣΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ, ΖΩΝΕΣ, ΣΤΙΛΕΤΑ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΕΚΤΕΝΕΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΡΚΕΤΑ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΕ ΜΟΣΧΟΛΙΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΡΕ ΤΡΑΒΑ ΚΡΥΨΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΛΙΑΝΙΣΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...