Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

"Εγώ πάω όπου με βάλουν"

Μετά τη χθεσινή ομιλία του κ. Μοσχολιού στο Παπαστράτειο ένα παρεάκι που απαρτίζονταν από 3 φίλους σχολίαζαν συμπεριφορές υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με χιουμοριστικό τρόπο. Εκείνη την ώρα πλησίασε ένας εξ αυτών ο οποίος τυγχάνει ιδιαίτερης μεταχείρισης από βουλευτή και φαίνεται κατάλαβε ότι τον σχολίαζαν. Για να προλάβει και να μετριάσει τα σχόλια που τον περίμεναν είπε "εγώ πάω όπου με βάλουν" και τινάζοντας με περισσή χάρη το σγουρό του τσουλούφι αποχώρησε.
Τα αγόρια της παρέας τότε σχολίασαν το πολιτικό του παρελθόν λέγοντας "τι θέλει ο Γιώργος στο παζάρι; Αυτός δεν είναι με τη Ν.Δ.; Αυτός δεν κατέβαινε στο δήμο Στράτου στο παρελθόν υποστηριζόμενος από το κόμμα του; Τώρα τον υποστηρίζει ο κ. Παναγιώτης και ο ίδιος λέει δεξιά και αριστερά αλλά κυριώς δεξιά ότι είναι συνεργάτης του;"
Α, σύντροφοι οι καιροί είναι χαλεποί και οι μεταγραφές του κ. Παναγιώτη απαραίτητες για να κλείσει το άνοιγνα από ...δεξιά! Ακόμη και αν χρειαστεί να πέσουν και τίποτα μακριοί σταυροί γιατί ο συγκεκριμένος είναι και παιδί της Εκκλησιαστικής κοινότητας των Αθηνών....

Δεν υπάρχουν σχόλια: