Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Θρίλερ με την αποχώρηση ή μη Αντωνόπουλου

Τις τελευταίες ώρες εξελίσσεται ένα θρίλερ με την υποψηφιότητα Αντωνόπουλου στο δήμο Αγρινίου.

Πληροφορίες από την Ιπποκράτους θέλουν τον κ. Αντωνόπουλο να δέχεται αφόρητες πολιτικές πιέσεις με τα ανάλογα πολιτικά "ανταλλάγματα" δηλαδή τη θέση του αντιπεριφερειάρχη καθώς η συμμετοχή του στις εκλογές φοβούνται ότι θα δημιουργήσει σοβαρό πλήγμα στην υποψηφιότητα Μοσχολιού.
Πριν από μερικές ημέρες λέγεται ότι ο κ. Αντωνόπουλος και ο κ. Τραπεζιώτης κλήθηκαν στην Αθήνα, στο Κοινοβούλιο, από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Μωραίτη.
Οι πληροφορίες έλεγαν ότι στον κ. Αντωνόπουλο έδιναν για μια ακόμη φορά τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, χωρίς ωστόσο να το γνωρίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος κ. Κατσιφάρας.
Είπαν επίσης στον κ. Αντωνόπουλο ότι πρέπει να συγχωνευθούν τα δύο ψηφοδέλτια και να προχωρήσουν από κοινού. Ο φόβος ότι ο χρισμένος από το ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Παύλος Μοσχολιός θα αναγκάζονταν να περάσει στο β' γύρο με αμφίβολο αποτέλεσμα στην δεύτερη Κυριακή, έκανε τους άμεσα ενδιαφερόμενους να χάσουν τον ύπνο τους.
Όταν τα παραπάνω έγιναν γνωστά στους αντάρτες υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ στο υπό κατάρτιση ψηφοδέλτιο αλλά και στους ψηφοφόρους της παράταξης, το κλίμα έγινε πολύ βαρύ. "Δεν μπορεί", έλεγαν, "να μας εκθέσει έτσι".
Την Πέμπτη μετά τις 8.30 το βράδυ στο γραφείο του κ. Τραπεζιώτη, συναντήθηκαν οι υποψήφιοι της παράταξης του κ. Αντωνόπουλου με τον υποψήφιο δήμαρχο και αφού συζήτησαν τα αποτελέσματα του γκάλοπ που διενεργήθηκε για λογαριασμό του κ. Αντωνόπουλου αποφάσισαν να τα ξαναπούν αύριο στις 10.30 το πρωί σε γνωστό κέντρο του Αγρινίου.
Το Αγρίνιο από την άλλη σήμερα από το πρωί βοά ότι ο κ. Αντωνόπουλος έχει αποχωρήσει ήδη. Σε επικοινωνία που είχαμε το μεσημέρι με τον κ. Αντωνόπουλο μας είπε ότι προχωρά. Μένει μόνο να μας πει κατά που κάνει...
Κοντός ψαλμός αλληλούια ...Αύριο το πρωί ο ίδιος θα ξεκαθαρίσει τη θέση του.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΦΗΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΗΡ ΤΣ ΤΕΤΑΡΝΑΣ ΘΑ ΡΟΥΒΟΥΛΗΣ ΚΙ ΜΙ ΤΟΥ ΜΠΑΥΛΟΥ ΖΜΠΛΑΤ! ΑΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝΕΙ ΤΑ ΖΛΑΠΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

τωρα να δω που θα τρεχει ο τεως προϊσταμενος κεδ, προϊσταμενος εσοδων στη ΔΟΥ , ο πρωην διεθνης διαιτητης.....χαχαχαχαχαχα

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...