Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Δήλωση της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαναστασίου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας υποδέχεται την επιλογή του Γιώργου Παπαναστασίου ως υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας.

Αποτελεί τιμή για το νομό μας η επιλογή και η εμπιστοσύνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά, στο πρόσωπο ενός άξιου στελέχους της παράταξης.

Η Γιώργος Παπαναστασίου συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου η Ν.Δ. να εξασφαλίσει νικηφόρο αποτέλεσμα στις εκλογές του Νοεμβρίου.


Ο ίδιος με γνώση για την αυτοδιοίκηση και επιτυχημένη πορεία ως Πρόεδρος του ΤΕΕ, έχει αποδείξει πως διαθέτει ικανότητες και όραμα.

Είμαστε σίγουροι για την αποδοχή και πλήρη στήριξη του Γιώργου Παπαναστασίου στην Αιτωλοακαρνανία, την Αχαΐα και την Ηλεία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να οδηγήσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο δρόμο της ανάπτυξης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όπως ο Γ. Παπανδρέου αφήνει πίσω του τους παλαιοπασόκους, έτσι και ο Α. Σαμαράς ξέρει πως ο κόσμος θέλει με κάθε τρόπο να ξεχάσει τη ΝΔ του Κ. Καραμανλή.
Άλλα πρόσωπα!
Πού βρίσκεις όμως νέα πρόσωπα;
Σίγουρα όχι στη Βουλή.
Η ανανέωση μόνο απέξω μπορεί να έρθει, δηλαδή από την κοινωνία των πολιτών!
"v"

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπαναστασίου ίσως να μην έχει εμπειρία, όπως ο... Κατσιφάρας,
έχει όμως πολιτική φιλοδοξία,
δηλαδή όρεξη να μπει στη φωτιά!
"v"

Ανώνυμος είπε...

ανεκδιήγητοι αυτοί που παριστάνουν τους δημσιογράφους στο ΜεγαΣαββατοκύριακο του γνωστού εργολαβικού καναλιού της αθήνας. άκουσα σήμερα το πρωί πως τον Γ. Παπαναστασίου δεν τον θέλουν καμία από τις τρεις νοδε της περιφέρειας! και μέσα στα μπλόγκς του νομού μας διαβάζω δηλώσεις υποστήριξης τη μια πάνω στην άλλη! Ρε παιδιά ελέος μ' αυτή τη ρουφιανο-δημοσιογραφία των αθηνών! ενταξει είπαμε να υπερασπίζετε το μεροκάματό σας και αυτούς που σας το δίνουν αλλα όχι κι έτσι!

Ανώνυμος είπε...

mpravo 9:35-eystoxo to sxolio sou.

Κώστας Παπασπύρου-Αγρίνιο

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...