Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεβεζιάνος στην Αμφιλοχία...Σε κατάσταση πολιορκίας το Μεσολόγγι

Γιάννης Πρεβεζιάνος ο υποψήφιος με το χρίσμα της Ν.Δ. για το δήμο Αμφιλοχίας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Πρεβεζιάνος θεωρήθηκε η πιο ενδεδειγμένη λύση αλλά ο ίδιος πρόβαλε κάποιες ενστάσεις. Αναμένεται σε λίγο και τυπικά η ανακοίνωση του από τη Ν.Δ.
Μένει πια να δούμε τι θα γίνει στο Μεσολόγγι. Ποια Ηρωική Έξοδος ετοιμάζεται τις επόμενες ημέρες. Μαθαίνουμε ότι τις επόμενες ώρες θα ζητηθεί από τον κ. Μιχαλολιάκο επιτακτικά λύση για το Μεσολόγγι που βάλτωσε επικύνδινα. Μέχρι αυτή τη στιγμή η βάση της Ν.Δ. είναι σε κατλασταση αμόκ με τις κινήσεις Μιχαλολιάκου και περιμένει στο ακουστικό το όνομα του υποψηφίου. Σε ΄΄αλλη περίπτωση λένε θα πεταχτούν μέχρι τη Ρηγίλλης και δε θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΑΠΕΚΑΛΕΣΕ ΔΕΙΛΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ 1 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΖΗΜΕΝΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΜΕ. ΚΩΦΑΛΑΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

H "Κάρτα του πολίτη"... ΣΟΣ. ΣΟΣ

Ο κ. Παπανδρέου είπε επί λέξει: Ότι τα δικαιώματα που θα επιτρέπουν μια αξιοπρεπή ζωή και μια δημιουργική συμμετοχή του πολίτη, θα αποτυπώνονται στην (ηλεκτρονική) «Κάρτα Πολίτη» που θα αντικαταστήσει (μέχρι το 2011) τις αστυνομικές ταυτότητες. Επιπλέον, υπονόησε –εκβιαστικά– ότι από...αυτή την κάρτα θα εξαρτηθεί η ορθολογική διαχείριση και η εξοικονόμηση των χρημάτων που θα επαναφέρουν την ευημερία στη χώρα.
Με άλλα λόγια μας είπε πως στο κοντινό μέλλον θα ισχύει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση(sic) και την Ελλάδα, το απάνθρωπο δόγμα: Αν έχεις Κάρτα είσαι Πολίτης. Δεν έχεις Κάρτα δεν είσαι τίποτα!

ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΛΟΙΔΩΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΔΩ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΠ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.