Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σύσκεψη της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας για τις Περιφερειακές εκλογές

Με αντικείμενο συζήτησης τις περιφερειακές εκλογές συνεδρίασε το απόγευμα της Παρασκευής 24-9-2010 η ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο, με την συμμετοχή των υποψηφίων για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το δήμο Αγρινίου αντίστοιχα Γιώργου Παπαναστασίου και Δημήτρη Σταμάτη.

Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας Κώστας Σύρρος έθεσε γενικότερα οργανωτικά θέματα που αφορούν την πορεία προς τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους κεντρικούς άξονες διαχείρισης της πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας είτε σε περιφερειακό είτε σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Όπως τόνισε, στόχος της Ν.Δ. παραμένει η καταψήφιση της κυβέρνησης του Μνημονίου. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ακολούθως αναφέρθηκε ειδικά στην υποψηφιότητα του Γιώργου Παπαναστασίου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σημειώνοντας πως ο ίδιος συγκεντρώνει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που συνιστούν μια υποψηφιότητα η οποία ενώνει και τους τρεις νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας. Άλλωστε αυτό, όπως τόνισε διεφάνη από την πρώτη στιγμή ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου και ο Δημήτρης Σταμάτης, κατά την τοποθέτησή τους χαρακτήρισαν ως αυτονόητη την συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία και συμμετοχή νέων ανθρώπων είτε αυτή αφορά στελέχωση ψηφοδελτίων στο νομό, είτε ενεργή συμμετοχή στις διαδικασίες. Παράλληλα δε, σημείωσαν πως μπορεί μεν η εκλογική «μάχη» της Περιφέρειας να είναι δύσκολη, σε καμία περίπτωση όμως δεν χαρακτηρίζεται χαμένη. Επικεντρώνεται δε στο πρόσωπο ενός νέου υποψηφίου που έχει τις ικανότητες αλλά και την δυνατότητα ανατροπής των μέχρι τώρα πολιτικών δεδομένων στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...