Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Νέα συνάντηση των υποψηφίων με την επιτροπή για το χρίσμα στη Ναύπακτο αύριο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο στις 12 το μεσημέρι οι υποψήφιοι για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στη Ναύπακτο θα συναντηθούν για μια ακόμη φορά με την επιτροπή. Η προηγούμενη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο κλειστό του Ταεκβοντό απέβη άκαρπη και ουδείς από τους τρεις συντρόφους χρίστηκε ως εκλεκτός.
Το άλλοθι που χρησιμοποίησε η επιτροπή και μέχρι ενός σημείου με το δίκιο της ήταν ότι οι βουλευτές και ο Υφυπουργός έλαμψαν δια της απουσίας των!
Είχαν όμως δόσει τα φώτα τους για το ποιος επιθυμεί ποιον και μετά την έκαναν γιατί ίσως να πίστεψαν ότι ο ρόλος τους τελείωσε εκεί.
Έλα όμως που η αγαπημένη του προέδρου κ. Βάρτζελη τους έφερε προ των ευθυνών τους όταν ρώτησε το Γραμματέα κ. Τορουνίδη “που είναι οι βουλευτές να πουν μπροστά στους τρεις κυρίους αυτά που μας είπαν και μας;”
Ο κ. Τορουνίδης απάντησε “ δεν είναι εδώ”.
Τότε είναι που τα πήρε στο κρανίο και ο κ. Τσούρας μαζι με τον κ. Ξυνίδη και μαζί με την κ. Βάρτζελη αποφάσισαν να μη δόσουν χρίσμα για να μην χρεωθούν αυτοί μια πιθανή ήττα στη Ναύπακτο. Φέρονται δε πολύ δυσσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά των βουλευτών που έπαιζαν το κρυφτούλι.
Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμεναν οι βουλευτές που κοίταξαν ως άλλοι Πόντιοι Πιλάτοι να ξεπλύνουν τα χέρια τους από το αίμα του χρίσματος στη Ναύπακτο και μετά από το κράξιμο και τις απειλές που έπεσαν ότι θα παρατηθεί σύσσομο το τοπικό ΠΑΣΟΚ εξαιτίας της συμπεριφοράς που επέδειξαν προσπαθώντας να δόσουν μια Σολομόντεια λύση, καλούν μια φορά ακόμη τους υποψηφίους για το χρίσμα στη Ναύπακτο, στην Αθήνα αύριο. Αυτή τη φορά στο Ναό της Δημοκρατίας όπου εκεί θα βρίσκονται λένε οι πληροφορίες και οι βουλευτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...