Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μαναρακούκας ...ο γιατρός ... ο βουλευτής και το αριστερό ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!

Ας μας πει κάποιος πως καταφέρνει ο αγαπητός Μαναρούκας της Κατούνας να του χτυπούν τενεκέδες οι συγχωριανοί του πίσω από την πλάτη του και αυτός να νομίζει ότι είναι οι καμπάνες της εκκλησίας του χωριού του.
Πήγε λέει μέχρι τον οικισμό του Αγίου Νικολάου και επισκέφθηκε τους πολυπληθείς κατοίκους του. Του βγάλανε γλυκό, του βγάλανε και μέντα, μα για το ...γιατρό δεν είπανε κουβέντα.
Άκουσε τα παράπονα τους και τους είπε ότι αυτός θα τους σώσει...
Μαθημένος ο Μαναρούκας από τις πολιτικές που υπηρέτησε χρόνια τώρα νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να παραμυθιάζει τον κόσμο της επαρχίας.
Μα αγαπητέ Μαναρούκα σεις δεν είστε αυτός που ζείτε και βασιλεύεται εις την πρωτεύουσα και όχι εις την Κατούνα;
Σεις θα τη σώσετε μέσω ...skype;
Αν δε με απατά η μνήμη μου πριν από λίγο καιρό δεν πάθατε caso pensato στην Κατούνα με το ...συλλαλητήριο;
Ήθελα να ήξερα εκείνος ο Τάνταρος τι χρωστάει ...
Αλλά ξέχασα στηρίζεται από τον βουλευτή κ. Παναγιώτη γιατί όπως υποστηρίζει είναι φίλος του 30 χρόνια. Μα και ο αγαπητός βουλευτής είναι αντάρτης του ΠΑΣΟΚ κατά το δοκούν. Στοιχίζεται πίσω από το ΠΑΣΟΚ ανάλογα με τις φιλίες του.
Από όσο γνωρίζω στη Βόνιτσα είναι πολύ δυσαρεστημένοι οι φίλοι που τον στήριξαν και τον ψήφισαν πέρισι. Λένε ότι περίμεναν πως θα στήριζε την επιλογή του κόμματος αλλά στον κ. Παναγιώτη δεν φτάνουν αυτά...
Αυτός στηρίζει το ...αριστερό ΠΑΣΟΚ
Μόνο προσοχή...οι φίλοι του καλό θα είναι να μη χάνουν το δρόμο για τα χωριά του Ξηρμέρου γιατί τους πήραν χαμπάρι "οι χωριάτες"...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατάλαβες καλά τη κίνηση Τάνταρου : Κίνηση αντίδρασης κατά του κατεστημένου και του Αποστολάκη, εκτός από τους αντιφρονούντες αντι-Γιωργοθώδορους (καμμιά 10ριά), θα φέρει μετανάστες από άλλα μέρη, μπας και συμπληρώσει το δελτίο. Στρατηγούς έχει, τσομπαναρέους-λοχαγούς έχει, μισθοφόρους φέρνει, θα βρεί και μερικούς απελπισμένους λόγω οικονομικής κρίσης και όλα θα πάνε καλά, Το λένε και οι ίδιοι. Δεν παίρνω όρκο αν το πιστεύουν κιόλας...

Ανώνυμος είπε...

Αντιλήφθηκε ο σ. Πανάγος οτι ο εφοριακός δεν αγαπιέται στη περιοχή λόγω πεπραγμένων καλικρατικών διαιρέσεων, και όρμισε. Από πίσω η τζαβέλαινα, η ανέκφραστη Σοφία (μου θυμίζει λαλιώτη) κραδαίνει το σπαθί. Που πας ωρε Πάνο; Εδώ ειν' τα λημέρια μ'!!!! Σύντροφε Νώντα, βάλε με υποψήφια στο συνδυασμό σου, να ιδείς τι ψήφους θα σε φέρω.
Τ'άκουσε ο Νώντας και πολλά ευχαριστήθκεν η καρδιά του. Ως και βουλευτές (τέως, νύν και αεί,κλπ) με στηρίζουν, ο δήμος είναι δικός μου....
Απόσπασμα απο το παιδικό παραμύθι Οι εκλογές

Ανώνυμος είπε...

Προειδοποίηση του "δημοκρατικού " ΠΑΣΟΚ που καλεί τις οργανώσεις της «σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι στελέχη, μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ παρεκκλίνουν από την κομματική τους υποχρέωση στηρίζοντας άλλες υποψηφιότητες θα πρέπει άμεσα να προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για πειθαρχικές κυρώσεις με βάση τους κανόνες και τις διαδικασίες που προκύπτουν από το καταστατικό και τον κανονισμό λειτουργίας του κινήματος».

Ε! Οχι και "στελέχη, μέλη και φίλοι"!
Καλλίτερα "Πρόβατα".

ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.
ΚΚ