Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ερώτηση Σολτάτου στο νομάρχη για ττην έκταση που βρίσκεται δίπλα από τη γέφυρα Ρίου Αντιρρίου

Ερώτηση προς το νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κατέθεσε στο νομαρχιακό συμβούλιο ο νομαρχιακός σύμβουλος και αρχηγός της Ελάσσονος αντιπολίτευσης Γιώργος Σολτάτος σχετικά με τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στον τύπο ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραχωρήσει μαζί με άλλα ακίνητα που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και την έκταση που βρίσκεται δίπλα από την Γέφυρα του Ρίου – Αντίρριου . Ο κ. Σολτάτος ρωτά τον κ. Νομάρχη για τον τρόπο και το χρόνο που σκέπτεται να αντιδράσει στην παραχώρηση αυτή. Αν έχει αυτή την πρόθεση και δεν συμφωνεί με αυτή , εναρμονιζόμενος πλήρως με τις Κυβερνητικές επιδιώξεις και αποφάσεις.



Ολόκληρη η ερώτηση
Σχεδόν σε όλο τον τοπικό τύπο αλλά και σε άλλα μέσα ενημέρωσης δημοσιεύεται το τελευταίο διάστημα η πληροφορία ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να παραχωρήσει μαζί με άλλα ακίνητα που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο και την έκταση που βρίσκεται δίπλα από την Γέφυρα του Ρίου – Αντίρριου .


Και βεβαίως το ξεπούλημα της Χώρας σε εταιρείες ξένων συμφερόντων αποτελεί φαίνεται πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης που και στον τομέα αυτό συνεχίζει την Πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Στην προκειμένη περίπτωση όμως , η συγκεκριμένη έκταση είχε διεκδικηθεί και από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση που με απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου συμμετείχε σε Κοινοπραξία με τον Δήμο Αντίρριου και το περιφερειακό Ταμείο ανάπτυξης περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας . (απόφαση 106/2005).

Ερωτάτε ο κ. Νομάρχης για τον τρόπο και το χρόνο που σκέπτεται να αντιδράσει στην παραχώρηση αυτή. Αν έχει αυτή την πρόθεση και δεν συμφωνεί με αυτή , εναρμονιζόμενος πλήρως με τις Κυβερνητικές επιδιώξεις και αποφάσεις.

Αγρίνιο 3 Σεπτέμβρη 2010 Για την Ν.Α.Σ.

Γιώργος Β. Σολτάτος

Νομαρχιακός Σύμβουλος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ;
ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΣ
ΤΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΠΕΡΕΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΤΟ ΛΥΠΑΣΕ ;

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...