Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΗ Υπ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΜΑΤΗ

Μετά από πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση των στελεχών της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας για σωρεία προεκλογικών πρακτικών και μεθοδεύσεων που στοχεύουν στην αλλοίωση της συνείδησης των δημοτών του Νέου Δήμου Αγρινίου με σκοπό την απόσπαση της ψήφου, ο υπ. Δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Σταμάτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:
«Παρακαλώ όπως λόγω της προεκλογικής περιόδου σταματήσει από σήμερα 13 Οκτωβρίου 2010 η υλοποίηση διάφορων προεκλογικών επινοήσεων της σημερινής Δημοτικής Αρχής του Αγρινίου για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, όπως πράξεις εσπευσμένων δημοπρασιών και εγκαινίων, η έκδοση δανείων σε roma και κάθε τι άλλο που στοχεύει στην και πολιτικά εκβιαστική απόσπαση της ψήφου των δημοτών του Νέου Δήμου Αγρινίου.
Είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι η παράταξη Πανδημοτική Πρωτοβουλία και εγώ προσωπικά δεν θα αναγνωρίσω καμία παρόμοια πράξη που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως την ημέρα των εκλογών».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...