Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Παναγιώτης Τζαχρήστας "ο Καλλικράτης είναι το εργαλείο με το οποίο θα μπορέσουν οι τοπικές κοινωνίες να αξιοποιήσουν ως πυξίδα – οδηγό με προορισμό την ανάπτυξη.


Ο Παναγιώτης Τζαχρήστας δήμαρχος Φυτειών και υποψήφιος με το Γιάννη Λύτρα για το νέο μεγάλο δήμο Ξηρομέρου, είναι από τους νέους δημάρχος που με την αγάπη για τον τόπο τους, το μεράκι και πάνω από όλα τη σκληρή δουλειά κατάφερε να αναδείξει το μικρό δήμο Φυτειών σε Πύλη του Ξηρομέρου. 
Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του ο Παναγιώτης Τζαχρήστας κατάφερε να αναδείξει τόσο την πολιτιστική κληρονομιά του δήμου, όσο και έργα πνοής όπως η ανάπτυξη υποδομών σε ότι αφορά την προσβασιμότητα στο κεντρικό Ξηρομέρο, δρόμος Κουβαρά Φυτείες, αναδασμός και επέκταση αρδευτικών δικτύων στην περιοχή του Ξηρομέρου και προβολή και ανάδειξη του φυσικού κάλους για προσέλκυση επισκεπτών.
Ανάδειξη δυο λιμνών Οζερού και Αμβρακίας μέσα από ολοκληρωμένη πρόταση ειδικευμένου φορέα που στην προκειμένη περίπτωση είναι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.
Ο δήμαρχος δηλώνει για τις επικείμενες εκλογές ότι ο Καλλικράτης είναι το εργαλείο με  το οποίο θα μπορέσουν οι τοπικές κοινωνίες να αξιοποιήσουν ως πυξίδα – οδηγό με προορισμό την ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...