Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Απάντηση σε υβριστικό δημοσίευμα του blogs sara- mara

Προς διαχειριστή του blogs “sara-mara”
Aπάντηση σε δημοσίευση
Με αφορμή το σχόλιο : «Θα μπορούσαν να λένε...
Πυθαγόρας Σαμαράς "Μη σπρώχνεστε...μη σπρώχνεστε...όλοι θα πάρετε...Εκεί στο βάθος σας περιμένει η κ. Ντίνα με τα ψηφοδέλτια..."
Κόσμος ..." δώσε και μένα μπάρμπα...δώσε κι εμένα μπάρμπαααααα»
Διαβάσαμε με καμία έκπληξη την ανάρτηση του blogs σας στην οποία υπαινικτικά αφήνετε κατηγορίες για αθέμιτη πολιτική και προεκλογική συμπεριφορά. Μάλιστα αναφέρεστε το ίδιο υποτιμητικά και για το ύφος , την ελευθερία και την ανεξαρτησία των δημοτών. Δεν γνωρίζω από πού έχετε ενημερωθεί για τα όσα υπαινίσσεστε. Θα σας παρακαλούσα ως επαγγελματίας «δημοσιογράφος» να προσκομίζετε και συγκεκριμένες καταγγελίες που να αποδεικνύουν τα όσα συκοφαντικά και με δόλο σχόλια σας, διαφορετικά τα σχόλια και οι αναρτήσεις σας χαρακτηρίζονται ύβρεις. Η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλά από ποια κίνητρα πηγάζει η αντίδραση σας τα οποία με αφήνουν εντελώς ασυγκίνητο. Αποκτήστε νομιμότητα και φορολογική συνείδηση και ελάτε μετά να μας πείτε” πόσο κάνει η δουλειά σας”!
Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου
Και παρακαλώ να δημοσιευθεί η παρούσα απάντηση μου!

Πυθαγόρας Σαμαράς
Από το Γραφείο Τύπου του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου Π. Σαμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Μεσολόγγι: Ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο από τις ζημιές στο Διοικητήριο

Την ώρα που οι αγρότες αποφάσιζαν να αλλάξουν τρόπο διαμαρτυρίας και να μην προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων, οι συμπεριφορές ορισμένων «θερμο...