Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα του Αγρινίου, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική έρευνα.

Υπενθυμίζεται οτι σε διαμέρισμα της περιοχής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα πολεμικό τουφέκι, ένα περίστροφο zastava, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, γεμιστήρες, φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μικρή ποσότητα κάνναβης, μία γυναικεία περούκα, δύο κράνη μοτοσικλετών, ένα κινητό τηλέφωνο και 17 αυτοσχέδιες κατασκευές τσιμεντένιων μεταλλικών κυλίνδρων που έφεραν ενσωματωμένα καρφιά.

Σήμερα επίσης ο εισαγγελέας άσκησε συμπληρωματική ποινική δίωξη σε βάρος των έξι κατηγορουμένων για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Η δίωξη αφορά στην κατηγορία των τρομοκρατικών πράξεων, η οποία δεν αφορά ενέργειες οργάνωσης.

Η κατηγορία σχετίζεται με ευρήματα της αντιτρομοκρατικής, σε χώρους που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, υλικό που έχει καταγραφεί σε 100 σελίδες και οι οποίες σήμερα συμπεριελήφθησαν στην υπάρχουσα δικογραφία.

Αναμένεται επίσης να δοθούν στην δημοσιότητα 7 με 8 πλαστές ταυτότητες με τις οποίες εικάζεται οτι έχουν ενοικιάσει και άλλες γιάφκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...