Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Το δήμαρχο Αγρινίου καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου.

Το δήμαρχο Αγρινίου καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου. 
Οι εργολήπτες καταγγέλλουν τον κ. Μοσχολιό γιατί δημοπρατεί έργα χωρίς να έχει εξασφαλισμένες πιστώσεις. Ουσιαστικά χαρακτηρίζουν ανεύθυνη αυτή την τακτική και τονίζουν ότι τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά προσπάθησαν να τον πείσουν να μην δημοπρατεί έργα χωρίς να έχει τις ανάλογες πιστώσεις. 
Συγκεκριμένα στην καταγγελία τους αναφέρουν "Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου, διαμαρτύρεται εντονότατα και καταγγέλλει το Δήμαρχο Αγρινίου, διότι παρά τις προσπάθειες που κάναμε και κάνουμε σαν Σύνδεσμος Εργοληπτών, και προεκλογικά και μετεκλογικά, να τον πείσουμε να μην δημοπρατεί  έργα, χωρίς να έχει εξασφαλισμένες πιστώσεις αυτός επιμένει να συνεχίζει την ανεύθυνη αυτή τακτική.
Συγκεκριμένα, στις 14 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00πμ προκηρύσσει Διαγωνισμό για το έργο: «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Δ.Δ. ΔΟΚΙΜΙΟΥ» προϋπολογισμού 330.000,00 ευρώ, του οποίου η χρηματοδότηση είναι από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2010 (δηλαδή ανύπαρκτη).
Εμείς αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που ωθούν τον κύριο Δήμαρχο να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, μεσούσης την οικονομικής κρίσης που διερχόμαστε, και ενώ η πολιτεία δεν έχει αποστείλει ακόμα την 3η και 4η δόση της (μειωμένης κατά 30%) ΣΑΤΑ 2010 αλλά ακόμα και εάν αποσταλεί (για κάτι που αμφιβάλλουμε0, δεν επαρκεί ούτε για την αποπληρωμή του 40% των ήδη οφειλομένων προς τους εργολήπτες.
Για αυτούς τους λόγους, καλούμε τον κύριο ΔΗΜΑΡΧΟ να ματαιώσει ή να αναβάλλει τον εν λόγω διαγωνισμό και να προχωρήσει σε αυτόν όποτε και όταν του το επιτρέψουν οι οικονομικές δυνατότητες του ΔΗΜΟΥ".

 Για το Σ.Ε.Δ.Ε. Αγρινίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ύστερα από αυτή την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας πληροφορίες αναφέρουν ότι στις τάξεις των εργολάβων υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη διάσταση που πήρε το θέμα. 
Αλήθεια γιατί τόση ανησυχία στις τάξεις κάποιων εργολάβων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...