Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Αντιεξουσιαστές και μαθητές κατέλαβαν το δημαρχείο Αγρινίου. Αστυνομικός τραυματίστηκε στα σημερινά επεισόδια


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται αστυνομικός με διάσειση. Ο αστυνομικός τραυματίστηκε στη διάρκεια των σημερινών επεισοδίων στην οδό Καλλέργη όταν περίπου 200 μαθητές επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες. Στην προσπάθεια του να φυλαχτεί από τις πέτρες που πετούσαν κάποιοι μαθητές έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι.Τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση.
Στη συνέχεια στη 1.30 το μεσημέρι, περίπου μια ομάδα 30 μαθητών προχώρησαν σε κατάληψη στο δεύτερο όροφο του δημαρχείου και ζήτησαν από το δήμαρχο την παρέμβαση του στην Αστυνομία ώστε να αφεθούν ελεύθεροι 5 ανήλικοι που προσήχθησαν στην Ασφάλεια γιατί την ώρα των επεισοδίων πετούσαν αντικείμενα στους αστυνομικούς. οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι στις 3.50 το απόγευμα. 
Ο κ. Μοσχολιός επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση και ενημερώθηκε για τις προσαγωγές των ανήλικων.Ο δήμαρχος Αγρινίου επισκέφθηκε και τον αστυνομικό που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Στο μεταξύ οι καταληψίες στο δημαρχείο Αγρινίου μεταξύ των οποίων βρίσκονται και αντιεξουσιαστές που είχαν καταλάβει το χώρο και πριν από δυο χρόνια, αναμένεται να κάνουν συνέλευση στις 8 για να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν ή αν θα αποχωρήσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται νέα πορεία αργότερα απόψε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...