Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο "Αλπός" στο παζάρι


Λίγο πριν λήξη η θητείας του πήρε αλά μπρατσέτα το δεξί του χέρι "το Δήμο απ' την Πεντάλοφο" και το "Γιάννο από την Κατούνα" και διάβηκε για τας Αθήνας να πει στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον  αξιοποίησης των πλούσιων γυψοφόρων κοιτασμάτων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεδεώνος". Χώρια που επισήμανε "την ανάγκη αλλαγής του αναχρονιστικού πλαισίου αξιοποίηση των γυψούχων εδαφών, μιας και το Ινστιτούτο Γεωμεταλευτικών Ερευνών (Ι.Γ.Μ.Ε.) θέτει αδικαιολόγητα χρονοβόρους και γραφειοκρατικούς φραγμούς στην εγκατάσταση επενδύσεων εκμετάλλευσης γυψοφόρων κοιτασμάτων στην Αιτωλοακαρνανία".
Τι να πω, πριν τινάξει τα πέταλα από τη νομαρχία και ψάξει να βρει άλλο τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να υπηρετήσει τη χώρα από κάνα βουλευτικό έδρανο, ακόμη και πριν αφήσει την τελευταία πολιτική του πνοή για το 2010 , τρέχει για την ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας!
Μεγαλοπρέπειες δηλαδή. Με τέτοια προσόντα, τρεχαλητό, κονέ με εταιρίες για το τεράστιο ενδιαφέρον να επενδύσουν μήπως  θα έπρεπε να πάρεις μια θέση δίπλα τους και όχι στη Βουλή. Δεν βλέπω άλλον με τέτοια σοβαρά προσόντα μάνατζερ Μεγαλοπρεπή μου!
Αλήθεια το Θάνο μας τον ενημέρωσε κανείς για το γύψο;5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΙΑ!!! ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει ο ερμος?Εδω ΄λέει στις εφημερίδες ότι κατεβαίνει για βουλευτής!!!!!Το ΠΑΣΟΚ το ξέρει ?πήρε κανένα χρίσμα?Εκεί που τα πίνει παίρνει τις γνωστές ανάποδες-συνήθες σύμπτωμα της μανιοκατάθλιψης-και κατεβαίνει για βουλευτής,από μόνος του!!τι να πει κανείς?ότι του φανεί του Λωλοστεφανή(Θύμιου)!
Αχ ψυχανάλυση και ψυχοθεραπεία οικογενειακώς χρειάζεστε αγαπητέ και οχι βουλευτιλίκια και λοιπά πολιτιλίκια...και τώρα που θα έχετε και ελεύθερο χρόνο και λεφτουδάκια βεβαίως βεβαίως-όλο και κάτι θα βγάλατε τόσα χρόνια,τόσα ακούγονται και λέγονται-παρτε τη ζωγράφο-ποιήτρια-γλύφτρια-φιλόσοφο-φιλόλογο κλπ.κλπ. και ξεκινήστε ψυχοθεραπεία!Θα βοηθειθήτε πολύ!Αλλωστε μετά από τόσα χρόνια εξουσιας χρειάζεστε μια ψυχολογική υποστήριξη για να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα.!!Πάντα με αγάπη σας συμβουλεύω και δε με ακούτε δυστυχώς...αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

Αφού στο ΠΑΣΟΚ επιτέλους τον πήρανε χαμπάρι και τον βάλανε στο γύψο επ'αόριστον τι να κάνει ο δόλιος?Με γύψους ασχολείται!Γύψους βλέπει γύψους μηχανεύεται!Α ρε Θύμιο πάντα στο έλεγα άλλο πονηρός και άλλο έξυπνος..εσύ είσαι πονηρός πολύ..αλλά στη σημερινή εποχή χρειάζονται έξυπνοι άνθρωποι και υγιείς ψυχικά....για να αντέξουν και να ανταποκριθούν στα δύσκολα που συμβαίνουν και που είναι μπροστά μας....και συ στα δύσκολα δε μπορείς παληκάρι μου...ο Ραγκούσης δεν είναι Γαλαζούλας...

Ανώνυμος είπε...

Καλά ο τύπος είναι εντελώς γραφικός!Ρε συ πριν καιρό τον είδαμε στο δρόμο αργά το βραδυ να πλακώνεται με τη γυναικα του στο βρισίδι !είχαν και ενα σκυλί μαζι τους!Μιλάμε για πολύ βρισίδι!!Αγρια πράγματα..ο τύπος είναι γειά σου εντελώς λέμε...έχει σαλπάρει για αλλού....

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε με τον άρρωστο αυτός είναι μεγάλη αλκοόλα σηκωτό τον πάνε καθε τρεις και λίγο...όχι γύψο στόκο θέλει ο Σ(τ)ώκος!