Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο ατύχημα του 2011

Λάβαμε από αναγνώστη το παρακάτω email 

Καλημέρα και χρόνια πολλά

Διασταύρωση οδών ‘Ισκου και Σκίπη. Έτσι για να ξεκινήσει «καλά» το 2011, είχαμε λοιπόν σήμερα το πρώτο ατύχημα του έτους. Μια καθημερινότητα στη γειτονιά μας. Φυσικά στην κορυφή της στατιστικής των ατυχημάτων της Τροχαίας. Ένας οδηγός στο νοσοκομείο, ο άλλος στο πόδι.

Αυτό είναι το θέλημα της δημοτικής μας αρχής. Δεν ακούει κανέναν, δεν θέλει να ακούσει φυσικά. Η υπεροψία στην αποκορύφωσή της. Η αδιαφορία στην καθημερινή της ατζέντα.

Το πρόβλημα είναι γνωστό. Η λύση επίσης. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΞΟΔΟΣ Η ΟΔΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ. ΝΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ Η ΟΔΟΣ ΙΣΚΟΥ. Έλα όμως που δεν θέλουν. Είναι καιρός για προβληματισμούς; Πρέπει λοιπόν να φτάσουμε να θρηνήσουμε θύματα;

Καλούμε λοιπόν το Δήμαρχο μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο να περπατούν καθημερινά στα δικά μας πεζοδρόμια, να ζήσουν τη λαχτάρα μας. Ας αφήσουν τα ουζερί και τις καφετέριες πέριξ του Δημαρχείου. Ας αφήσουν τα θεάματα για την αυτοπροβολή τους.

Περιμένουμε λοιπόν λύση πριν να είναι πολύ αργά. Ορίστε και μερικές φωτογραφίες σημερινές από την πολύπαθη διασταύρωση. Ο χαλασμένος τοίχος και το ξηλωμένο λούκι διασώζουν την ιστορία παλαιότερων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...