Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ Αγρινίου στο ιστορικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας

Την πρώτη του συνεδρίαση για την εκλογή προέδρου και μελών του Δ.Σ. στο ιστορικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το Δημοτικό Συμβούλιο του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου.
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι "σήμερα ξεκινά η επαναλειτουργία ενός ιστορικού κτιρίου. Πήρε ζωή το κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδας με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου". Ο κ. Μοσχολιός ευχήθηκε καλή επιτυχία, καλή δύναμη και κουράγιο στους δημοτικούς συμβούλους του μεγάλου δήμου Αγρινίου.






Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Καζαντζής Νίκος ως εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης αφού ο κ. Δημήτρης Σταμάτης έφτασε μετά από 15 λεπτά. Ο κ. Καζαντζής καλωσόρισε τους νέους δημοτικούς συμβούλους και τόνισε ότι "όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα του νέου δήμου Αγρινίου".Έδωσε ταυτόχρονα την υπόσχεση ότι η παράταξη του θα ασκήσει αυστηρό έλεγχο και ότι είναι υποχρεωμένη η παράταξη του να καταθέσει προτάσεις για ζητήματα του νέου δήμου.


Ακολούθως πήρε το λόγο ο κ. Βασίλης Νικάκης αρχηγός της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Ευχήθηκε   με τη σειρά του καλή χρονιά σε όλους και είπε "ο Καλλικράτης είναι ένα δύσκολο εγχείρημα στο οποίο η Λαική Συσπείρωση όπως έκανε μέχρι τώρα θα σταθεί κριτικά με θέσεις και απόψεις".

Μετά τις ομιλίες το Δημοτικό Συμβούλιο Αγρινίου προχώρησε στην εκλογή προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.


Πρόεδρος εξελέγη ύστερα από πρόταση του δημάρχου Παύλου Μοσχολιού για δεύτερη τετραετία ο κ. Γιώργος Γρίνος. Αντιπρόεδρος ύστερα από πρόταση του Δημήτρη Σταμάτη ο Γρηγόρης Ζήσης και τέλος εκλέχθηκε γραμματέας η κ. Σαλακίδου Όλγα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...