Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

"Ρίξανε στις εκβολές του Αχελώου την αστυνόμευση της Ιεράς Πόλης!"


Δεν δέχτηκε τελικά την "τιμή" που του έκανε ο ΠιΚατσου ο κ. Νούλας να αναλάβει και τη Δημοτική Αστυνομία ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα του. Είναι βλέπεται μεγάλο αγκάθι και τρανό το πολιτικό κόστος μια τέτοιας αρμοδιότητας.
Έτσι ο κλήρος έπεσε στον έτερο Αντιδήμαρχο από τις Οινιάδες κ. Καρατσώλη. 
Στην Ιερά Πόλη αυτό σχολιάστηκε αρνητικά. Θα κάνουν κουμάντο οι Νιοχωρίτες στο Μεσολόγγι; λένε δείχνοντας τη δυσαρέσκεια τους, ενώ συμπληρώνουν "Ρίξανε στις εκβολές του Αχελώου την αστυνόμευση της Ιεράς Πόλης!"  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΟΥΛΑΣ Π. Επάγγελμα ΠΑΣΟΚ.
Υπάλληλος στην Διεύθυνση Εμπορίου με μετάταξη παρακαλώ για να έχουμε μεγαλύτερο μισθό στο Υπουργείο Οικονομικών (ΔΟΥ Αστακού –ΔΟΥ Μεσολογγίου – ΣΔΟΕ Πατρών – ΔΟΥ Αγρινίου ) Κλείνει το ρήμα βολεύομε σε όλους τους χρόνους .Επίσης δεν υποστήριξε στις Δημοτικές εκλογές (1994-1998-2002-2006) ποτέ τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ. Έχει τα ιδία προτερήματα με τον αρχηγό του Μεθοδικότητα και αγώνα εναντίον των πάντων και υπέρ του εαυτού του
αυτα για αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΧΟΝΔΡΟ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΣΟΛΗΣ.

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...