Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Βασίλης Αντωνόπουλος: Αντιπεριφερειάρχης ή Βουλευτής;

The King's got his eyes on you

Η ανάρτηση που ακολουθεί ανήκει στο blog NafpaktosVoice και αναφέρεται στον Βασιλεύ Βασίλειο Αντωνόπουλο και τις φήμες που κυκλοφορούν για το εάν θα πάει ή όχι για βουλευτής ή αν θα μείνει στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη.
Λοιπόν δεν θέλω να ανησυχείτε...
Ο Βασίλειος έχω να σας πληροφορήσω ότι όταν έρθει η ώρα θα κάνει αυτό που τον συμφέρει ή αλλιώς αυτό που τον εξυπηρετεί.
Στον προεκλογικό αγώνα, είτε με τον Τραπεζιώτη, είτε με τον Κατσιφάρα είχε ένα σύνθημα..."Πάμε μπροστά"!
Δεν έλεγε τίποτε άλλο απλά γιατί δεν χρειάζονταν. Αποφάσισε να πάει μπροστά και πήγε. Δεν "πρόδωσε" το κόμμα που τον ανέδειξε και τιμήθηκε με τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. 
Άρα πήγε μπροστά...
Τώρα αν δεν υπάρχει κόλλημα θα πάει ακόμη πιο μπροστά...
Αλλιώς αν πάει μπροστά στις 19 Ιανουαρίου καλό είναι να γνωρίζει ότι έρχεται ...ΕΝΣΤΑΣΗ γιατί μπορεί να έχει ...ασυμβίβαστο!
Αλήθεια σε πόσες θέσεις δικαιούται να είναι εκλεγμένος;
Υπάρχει θέμα ή όχι;
Διαβάστε την ανάρτηση....
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του www.agriniopress.gr, πληθαίνουν οι φήμες περί μετάβασης του Βασίλη Αντωνόπουλου στο κοινοβούλιο. Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η απόφαση του εκλογοδικείου πιθανότατα θα εκδοθεί μέσα στον Ιανουάριο. Εάν η απόφαση είναι θετική για τον Βασίλη Αντωνόπουλο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα τον οδηγήσει στην παραίτηση από την θέση του αντιπεριφερειάρχη και στη συνέχεια, σε έδρανο του κοινοβουλίου, σύμφωνα πάντα με το agriniopress, όπου αξίζει να σημειωθεί πως, εάν συμβεί αυτό, θα του καταβληθούν όλες οι αποζημιώσεις, σαν να είχε εκλεγεί δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2009, όπως έγινε παλιότερα και με τον Ανδρέα Μακρυπίδη. Αξίζει να αναφερθεί ότι θα λάβει αναδρομικά το ποσό των 100 χιλιάδων ευρώ!
Οι δικές μας πληροφορίες και εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Βασίλης Αντωνόπουλος δεν θα αποδεχθεί την θέση του Βουλευτή. Μπορεί τα χρήματα να δελεάζου, αλλά σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα και λαμβάνοντας υπόψη ότι το ΠΑΣΟΚ στην Δυτική Ελλάδα εξασφαλίζει για πολλά χρόνια την πρωτιά, μπορεί ο Βασίλης Αντωνόπουλος να κατέχει την θέση του Αντιπεριφερειάρχη για 8 χρόνια ακόμη. Από την άλλη είναι απίθανο το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές να συγκεντρώσει τα ποσοστά που συγκέντρωσε το 2009 και να εκλέξει και 5 βουλευτές. Άρα θεωρείται σίγουρη μόνο μια τετραετία για τον Βασίλη Αντωνόπουλο, σε περίπτωση που αποδεχθεί, σύμφωνα πάντα με τα σημερινά δεδομένα. 
Επιπλέον η παραίτησή του 1 μήνα μετά την ορκωμοσία, δεν θα άφηνε και τις καλύτερες εντυπώσεις στους ψηφοφόρους. Η απόφαση βέβαια είναι δική του και οι επιλογές του κρίθηκαν, κρίνονται και θα συνεχίζουν να κρίνονται από τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...