Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου :Η Κατσαρίδα

Η "Κατσαρίδα"
επιστρέφει και αλωνίζει την Ελλάδα
Προσοχή:
Η Κατσαρίδα επιστρέφει και είναι αποφασισμένη να αλωνίσει όλη την Ελλάδα. Εφοδιαστείτε με εντομοκτόνα. Πολύ δύσκολα θα την ξεφορτωθείτε!

Το εξωφρενικό ντανταϊστικό μιούζικαλ (δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου ξεκίνησε από το Δώμα του Θεάτρου του Νέου Κόσμου στις αρχές του 2005, για να παιχτεί πρώτα εκεί κι έπειτα στον Κάτω Χώρο επί δυόμισι χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Έπειτα δουλεύτηκε ξανά, με νέους ηθοποιούς, και παρουσιάστηκε σε μεγάλα θέατρα στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στην Κύπρο, αλλά και στην Αθήνα στο Θέατρο Βρετάνια.
Έξι χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση, η Κατσαρίδα επιστρέφει με νέα διανομή και με σκοπό αυτή τη φορά να αλωνίσει την Ελλάδα! Οι θεατές, σε κάθε γωνιά της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει…

Συντελεστές της παράστασης:
Κείμενο – Σκηνοθεσία Βασίλης Μαυρογεωργίου
Μουσική Κώστας Γάκης
Κοστούμια Γεωργία Μπαμπαλού
Σχεδιασμός φωτισμών Γιώργος Φακούρας

Παίζουν οι ηθοποιοί:
Θοδωρής Πετρόπουλος, Σεραφείμ Ράδης

Αίθουσα Δημοτικού Θεάτρου 

 

Παραστάσεις:

Παρασκευή 21 & Σάββατο 22 Ιανουαρίου 

 

Ώρες Παραστάσεων:  

Παρασκευή: 9.00 μ.μ. 

Σάββατο: Απογευματινή 6.00 μ.μ. με Γενική Είσοδο 15 €

       Βραδινή   9.00 μ.μ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: