Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

"Άδεια εισόδου" στο ΤΕΙ ΜσεσολογγίουΛάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω email
Εκεί στο ΤΕΙ Μεσολογγίου γίνεται ο κακός χαμός.
Δεν φτάνει που λόγω μείωσης των φοιτητών το συγκεκριμένο ίδρυμα καρκινοβατεί , με άμεσο κίνδυνο να συμπεριληφθεί στα ιδρύματα που είτε θα κλείσουν είτε θα υπαχθούν διοικητικά αλλού σύμφωνα με τον επερχόμενο ¨Καλλικράτης" για την ανώτατη εκπαίδευση, ορισμένοι εκεί μεσα αποφάσισαν να το κλείσουν μία ώρα αρχύτερα.
Μετά από αιφνίδια απόφαση του προέδρου του Ιδρύματος, απαγορεύεται να εισέρχεται με το αυτοκίνητο του οποιουδήποτε στο ίδρυμα εκτός από αυτούς που έχουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα και τέτοια έχουν όλοι πλην των εκτάκτων καθηγητών. Αυτών δηλ που βγάζουν σχεδόν όλη την εκπαιδευτική διαδικασία στο ίδρυμα, αφού είναι γνωστό ότι οι μόνιμοι χρησιμοποιούν ως βοηθούς εκτάκτους ωρομίσθιους καθηγητές.
Και φυσικά το ακαταλαβίστικο αυτό μέτρο αρχίζει και τελειώνει με τους έκτακτους καθηγητές αφού είναι γνωστό ότι ακόμη και ορισμένοι φοιτητές έχουν "άδεια" εισόδου στο ίδρυμα.
Είναι ντροπή για ένα ίδρυμα που θέλει να λέγεται τριτοβάθμιο να κλείνει τις πόρτες του μη διευκολύνοντας το προσωπικό του να έχει αμεση πρόσβαση στο χώρα εργασίας του.
Χθες το απόγευμα προσπάθησα να φθάσω στο χώρο που είχαμε εξετάσεις και πήγα με τα πόδια και βρέχοντας επειδή ο αγενέστατος φύλακας είχε χαρτί από τους "μεγάλους" όπως είπε να μην μπαίνει κανείς μέσα...
Έλεος....
Ε.Λ.
Έκτακτος Ωρομίσθιος καθηγητής... του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μη χειρότερα................

Ανώνυμος είπε...

Για να αποκτήσετε την ηλ. κάρτα πρέπει να πάρετε άδεια από το προεδρείο. Υπάρχουν έκτακτη καθηγητές όπου έχουν κάρτα. Οι κάρτες είναι μέτρο που εφαρμόστηκε από πέρσι. Είχατε πολύ καιρό στη διάθεση σας Κύριε Ε.Λ

Latest Movie trailers