Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Συνεδρίασε η Επιτροπή Διαφάνειας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος Άφαντος ο Κατσούλης Υποστηρικτής Κατσούλη ο Πρεβεζάνος;




Απόντος του νυν δημάρχου Μεσολογγίου Π.Κατσούλη, συνεδρίασε η Επιτροπή Δαπανών και Διαφάνειας στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σήμερα Παρασκευή 11-2-11.
Ρόλο συνηγόρου του Κατσούλη έπαιζε ο πρώην δήμαρχος της Ν.Δ. Γ. Πρεβεζάνος, που από όσο φάνηκε δεν ήθελε με τίποτε να εκπέσει ο κ. Κατσούλης!
Απολογήθηκε για το γεγονός ότι δεν τήρησε το νόμο του «Καλλικράτη», λέγοντας πως αυτός δεν ήθελε να …πολιτευτεί, αλλά τον πίεσε το κόμμα(!) και πως με το ζόρι έφτιαξε ψηφοδέλτιο και γι’αυτό δεν ..πρόκαμε να πάρει κωδικό ανάρτησης των οικονομικών στοιχείων του συνδυασμού του, στην Ειδική Βάση Δεδομένων του υπουργείου!
Έλα όμως που ο νόμος το θεωρεί προϋπόθεση, αφού αν δεν μάθουν οι συμπολίτες σου πόσα και πού τα χάλασες αλλά και που τα βρήκες, χάνεις την έδρα σου!
Τι θα πεί τώρα στο κόμμα του ο πτέραρχος; Ότι δεν ήξερε; Γιατί δεν ρώταγε;
Από την ακροαματική διαδικασία προέκυψε πως Πρεβεζάνος και Κατσούλης (μέσω υπομνήματος) αναγνωρίζουν το έλλειμμα διαφάνειας των συνδυασμών τους, αφού περιφρόνησαν (αγνόησαν) το νόμο περί εκλογών. Ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Κουσουλός έδειξε ενημερωμένος για όλα και όταν ο Ν. Μουρκούσης επεσήμανε πως η προβλεπόμενη ποινή είναι η έκπτωση ολόκληρου του συνδυασμού που παρανόμησε, συγκατένευσε…
Μέσα σε μερικές μέρες θα έχουμε την οριστική απόφαση της Επιτροπής, που δεν θα είναι άλλη από εκείνο που προβλέπει ο νόμος.
Λέτε να γελάσει και το "ποικιλόχρωμο ερίφιον"…
Πάντως πολλοί Νεοδημοκράτες από τη στιγμή που μαθεύτηκε τι συνέβη στην υπόθεση σήμερα τα έχουν βάλει με τον κ. Πρεβεζάνο και είναι πολύ δυσαρεστημένοι με τη συμπεριφορά του!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε σαρα και μαρα πολιτικη υπερ μουρκουση κανεις?

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ , ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΕ?
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ ΚΕΡΝΑΓΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ...ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΙ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!!!
ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠ ΤΟ ΓΑΛΑ?
ΤΟΝ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ...ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ο πρεβεζανος πηγε εκει για τον εαυτο του αφου ηταν και αυτος κατηγορουμενος!!!!
μην τα μπερδευεται ολα!!!!!! ελεος δηλαδη...αλλο το τι μου γινεσαι και αλλο το τι μου κανεις!!!!!!
[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ αιτωλια Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΚΑΦΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...