Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Το άδειασμα του Νάσου και το Βατερλώ του ΠίΚατσου



Γενεές 14 περνάει τον ΠίΚατσου ο Νάσος στην Ιερή Πόλη.
Ο ΠίΚατσου δεν έχει πολιτικό ιερό και όσιο υποστηρίζει ο Νάσος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί και υποστηρίζει ότι είναι τσαρλατάνος της πολιτικής και ταυτόχρονα διέπραξε πολιτική αλητεία.
Ο αγαπητός Νάσος βέρος ΠΑΣΟΚος έφαγε τέτοιο γενναίο άδειασμα που κι ο ίδιος δεν το παρηγορεί...
Ο Πίκατσου λοιπόν συνέφαγε με τον Νάσο και έτερο Καππαδόκη και υποσχέθηκε ότι θα τον υποστήριζε για Συμπαραστάτη του Δημότη και τελικά τον άδειασε...



Ο Νάσος όμως στις δημοτικές εκλογές διερρήγνυε τα ιμάτιά του για τον βασιλέα και τελικά με την παρέμβαση του σε κάποιες οικογένειες τον έβγαλε δήμαρχο.
Το ευχαριστώ λοιπόν ήταν ότι ενώ το μεσημέρι έτρωγαν μαζί και του υπόσχονταν 20 ολάκερους ψήφους, το ίδιο απόγευμα είπε στην δημοτική του ομάδα να "ψηφίσουν κατά βούληση".
Έλα όμως που κι ο ίδιος ο ΠιΚατσου έπαθε το δικό του Βατερλώ από την ίδια την δημοτική του ομάδα γιατί ενώ είπε να ψηφίσουν κατά βούληση αυτοί έδωσαν στο Νάσο 14 ψήφους!!!!!!!!!!!
Ο Νάσος είναι πυρ και μανία και όπου σταθεί και όπου βρεθεί εξακοντίζει απειλές...
Εδώ που τα λέμε όμως καλά να πάθει γιατί δεν είναι λίγοι εκείνοι που του έλεγαν ότι ο ΠίΚατσου δεν έχει πολιτική μπέσα...
Το μόνο που τον αφορά είναι το "αμύνεσθαι περί ...πάρτης"!!!!!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λιγα τα ψωμια του πικατσου..κοροιδευει τον κοσμο

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Στο "αυγό του κόκορα" που έτρωγαν ούτε ο ΚΑΝΉΣ ούτε ο Σωτήρης είπαν τιποτε στο Νάσο , Ο άρχων της δημοτικής αρχης της Ιερής Πόλης έτρωγε μαζί τους έδινε υποσχέσεις που μάλλον από συνήθεια και αμέσως μετά πήγε στη δημοτική ομάδα και τον άδειασε τον ΝΑΣΟ. εδώ θα μου πεις άδειασε τον ΤΑΜΠΑ που τον είχε και στο ψηφοδέλτιό του . Ο Σπύρος και έντιμος είναι αλλά και οικογενειάρχης σωστός με καλό όνομα μέσα στην κοινωνία . Τι ήθελε και έμπλεξε με τον άρχων. Εκτός αν φταίει η παρέα του, οικογενειακή του φίλη, που ήταν γραμματέας του πρώην .... Μήπως ο άρχων νόμιζε ότι θα την είχε γραμματειακή υποστήριξη και φοβήθηκε κάτι, γιατί και εμπειρία έχει και χρόνια υπάλληλος είναι και όλους τους γνωρίζει πολύ καλά και πολλές γνωριμίες έχει λόγω και του συζύγου της καλλιτέχνης αλλά και μεγάλο όνομα δημοτικής Κοινότητας. ΑΥΤΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΑ ΤΟΝ ΤΑΜΠΑ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!!
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Το εχετε χαμενο?
θα επερνε ο νασος 17 ψηφους αν δεν εδινε γραμμη ο Πικατσου?
Και οσο για τον Ταμπα, ειχε συμφωνησει μαζι του ο Αρχων Πικατσου και μετα εσκασε μυτη ο Νασος!!!
Οποτε δεν σας τα ειπανε καλα τα πραγματα.

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...