Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Δήμος Αγρινίου "χρωστάμε και της Μιχαλούς;"




















Φαίνεται είναι της μόδας όταν αφήνει χρέη κάποιος πίσω του να έχει και την έξωθεν 
«καλή» μαρτυρία.

Σου λέει αν αφήσω ανοιχτές υποχρεώσεις προς τρίτους και είμαι και δήμαρχος
 για να μην χάσουν τα λεφτά τους τι θα κάνουν… θα με ξαναψηφίσουν…
Ίσως αυτή η λογική να έχει μια βάση αν σκεφτεί κανείς ότι ο δήμαρχος 
Παύλος Μοσχολιός και κατ΄ επέκταση κι ο δήμος Αγρινίου, φέρεται να 
χρωστά πολλά εκατομμύρια ευρώ στους εργολήπτες Δημοσίων Έργων.
περισσότερα www.agrinionet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μακαριτης ο Στελιος Τσιτσιμελης,που οι ΠΑΣΟΚοι τον κοροιδευαν 'Στελιος ο λακουβας'με μηδεν πορους εκανε ενα σωρο εργα ουσιας για το Αγρινιο.Ο Σωκος και ο Μοσχολιος χαλασαν ενα καρο λεφτα για εργα βιτρινας συνηθως με τον εργολαβο Μπουρναζο,που εχει αφησει τα πεζοδρομια της οδου Κυπρου στην σημερινη αθλια κατασταση,περιμενοντας κι εκβιαζοντας το Δημο για χρηματα.
Αλλα παρ'ολο που αυτα γινονται επι σειρα ετων ο Σωκος εβγαινε δημαρχος για τρεις τετραετιες και ο Μοσχολιος για δευτερη.Ας τους λουστουμε για αλλη μια φορα και ελπιζω στις επομενες εκλογες να δουμε και καποιο αλλο προσωπο περα απο τα αυστηρα καθορισμενα κομματοσκυλα!!!

The rocker

Ανώνυμος είπε...

Gia to sugkekrimeno ergo toulaxiston pou ginetai anafora stin photo den ferei kamia eu8uni o dimos. To anti8eto malista... Kai par'oti oi katastimatarxes tis odou exoun enimero8ei gia tin pragmatikotita sunexizoun na dusfimoun tin arxi tou dimou dimiourgontas la8os entuposeis. Ennoeitai, pos PREPEI na katakrinoume kai na anadeiknuoume ta uparkta la8i, alla se kamia periptosi na ta "anakaluptoume" ekei pou den uparxoun.

(sugnomi gia ta greeklish, alla o sugkekrimenos upologistis den upostirizei ellinikous xaraktires)

Ανώνυμος είπε...

Φιλε 2:26,πες και σε μας τους ασχετους ποιος ευθυνεται,μιας και φαινεται να το γνωριζεις καλιτερα το αντικειμενο.Καθως επισης ποια ειναι η ενημερωση που εχουν οι καταστηματαρχες,αυτοι οι αλητες,οι αναισχυντοι που δυσφημουν την δημοτικη αρχη.
Τα μισοτελειωμενα πεζοδρομια,σε εναν απο τους πιο εμπορικους δρομους της πολης και τα γεροντακια ( κι οχι μονο)που πεφτουν και σκοτωνονται σχεδον σε καθημερινη βαση,με καποιες περιπτωσεις να καταληγουν στο νοσοκομειο ειναι η πραγματικοτητα και οχι λαθος εντυπωσεις και υπαρχουν,δεν τα ανακαλυπτουμε μονοι μας!!
Η δημοτικη αρχη λοιπον,δυσφημειται μονη της και δυσφημει και την πολη.
Εκτος κι αν δεν μενεις στο Αγρινιο και βλεποντας την φωτογραφια ειπες να γραψεις την παπαρια σου ,για να γλυψεις τον δημαρχο για κανενα ρουσφετακι....

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

2:26, η πραγματικότητα είναι το κάθε περιστατικό πτώσεως που βλέπουμε κάθε μέρα, εκτός Κυριακών γιατί λείπουμε. Άσε και πόσοι την γλυτώνουν στο παρά λίγο. Αν έπεφτε όμως η μαμά σου ή η γυναίκα σου με τα μούτρα στο τσιμέντο, θα σου έλεγα τότε ποιός φέρει την ευθύνη για τα πεζοδρόμια της Κύπρου. Δυστυχώς, από το Σεπτέμβρη και μετά στο δρόμο που πληρώνουμε ένα σκασμό ενοίκια και ένα σωρό ανταποδωτικά δημοτικά τέλη, πιάνει η κακή ευχή: "στα τσακίδια" .
Αυτό δεν είναι απλώς υπαρκτό λάθος, αλλά αμέλεια που αφορά την ασφάλεια των πεζών κάθε ηλικίας.
Αλλά δεν φταίει ο δήμαρχος νομίζω, οι πολίτες φταίνε που δεν τον έχουν σκίσει στις αγωγές ή τουλάχιστον στο κράξιμο που αρκετά το υπολογίζουν και είναι και της μόδας...

4U

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...