Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011


Σε μερικές ώρες ξημερώνει η μέρα του Ευαγγελισμού. Ημέρα ιδιαίτερης σημασίας για τον Ελληνισμό αφού σήκωσαν το ανάστημα απέναντι στους Τούρκους που καταδυνάστευαν τη χώρα για 400 χρόνια.
Η αυριανή μέρα έχει ένα ακόμη μήνυμα. Το μήνυμα αυτό έρχεται από το Μεσολόγγι και έχει πολλούς αποδέκτες. Οι αγαπημένοι μου Μεσολογγίτες αντιδρούν με σκληρό τρόπο στην ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο και έχουν αποφασίσει να σταθούν απέναντι στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης ως ένδειξη διαμαρτυρίας.
Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στο Μεσολόγγι αύριο θα είναι ο Θάνος Μωραίτης, ένας άνθρωπος που "στάθηκε πολιτικά" στον ΠιΚατσου στις εκλογές με αποτέλεσμα να εκλεγεί.
Εδώ θα μπορούσε κάποιος να σκεφτεί ότι υπάρχει κάποια "πονηρία"....
Πως είναι δυνατό ο άνθρωπος που έχει ευεργετηθεί πολιτικά να "αδειάζει" με τέτοιο τρόπο τον ευεργέτη του;
Πριν από μερικές μέρες πληροφορίες φέρουν τον ΠίΚατσου να λέει στο Θάνο ότι δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το θέμα του Εφετείου και στη συνέχεια να προχωρά σε μια σκληρή πρόταση αντιπαράθεσης...
Να σταθεί αυτός και οι φορείς της πόλης απέναντι από το Θάνο.
Κι ενώ εδώ και καιρό οι δυο άνδρες προχωρούσαν παράλληλα αύριο θα βρεθούν απέναντι.
Πληροφορίες φέρουν το Θάνο πολύ δυσαρεστημένο και εκνευρισμένο με τη συμπεριφορά του ΠίΚατσου ενώ κάποιοι λένε ότι τους έχει γονατίσει στα τηλέφωνα προσπαθώντας να αμβλύνει τις αντιδράσεις.
Δηλαδή τώρα για να καταλάβω αύριο το πρωί ο ΠίΚατσου θα σουλατσάρει με το Θάνο στο Μεσολόγγι και όταν έρθει η ώρα θα πάει απέναντι από την εξέδρα;
Ωραία εικόνα ....Μαγική...Απίθανη...Απίστευτη Μοναδική...
Άντε Θάνο να σε δούμε τι στάση θα κρατήσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: