Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011


Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου που έγινε σήμερα ο δήμος Αγρινίου και ο δήμαρχος Παύλος Μοσχολιός βρίσκεται πια σε δεινή θέση λόγω των χρεών σε δυο εργολήπτες οι οποίοι αναγκάστηκαν για να πάρουν τα χρήματα τους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη.
Η υπόθεση του ενός από τους εργολήπτες δημοσίων έργων παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και πρόκειται για οφειλή που αγγίζει τις 500 χιλ. ευρώ.
Αυτό όμως που παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι ότι αυτά τα χρήματα είναι οφειλές του δήμου για την… Πλατεία Δημοκρατίας!
Περισσότερα www.agrinionet.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι καταστηματαρχες της οδου Κυπρου που δυσφημουν τον δημαρχο,οπως εγραψε καποιος σε ενα σχολιο στο αρθρο για το πανω που εχει αναρτηθει στην οδο Κυπρου,θα πρεπει να περιμενουν μαλλον ενα θαυμα πλεον για να πλακοστρωθουν τα πεζοδρομια.
Ο δημαρχος και η δημοτικη αρχη δυσφημουνται μονοι τους,απο τη στιγμη που χρωστανε ποιος ξερει ποσα εκατομυρια ευρω και συρονται πλεον στα δικαστηρια απο κοσμο που περιμενει να παρει τα χρηματα του.
Οταν μοιραζαν τα χρηματα του Αγρινιωτικου λαου σε ημετερους για διαφορες μελετες,προφανως λογω της μ@@@@κιας που εχουν στον εγκεφαλο,δεν περιμεναν οτι καποια στιγμη θα μπλοκαριζαν απο χρηματα.
Κατα τ'αλλα φταινε οι δημοτες που διαμαρτυρονται!!
Ποιο ειναι τελικα το ποσο που χρωστα ο δημος Αγρινιου συνολικα??Γιατι συμφωνα και με αλλα αρθρα του blog φαινεται οτι χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα!!!

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

Προεκλογικά όμως ο κύριος Μοσχολιός είχε φτειάξει έναν πολυτελέστατο τόμο για τα έργα και τις ημερες της δημαρχίας του ιλουστρασιόν παρακαλώ τον οποίο και διενειμε αφειδώς!Αραγε για όλα αυτα και το υπόλοιπο χαρτομάνι είχε χρήματα;Το θέμα είναι αγαπητοί συμπολίτες οτι όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που ψηφίσαμε για να μας κυβερνήσουν και να μας διοικήσουν δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι τι έχει συμβεί.Ζουν ακόμα στη νιρβάνα της ευμάρειας και της ανοιχτής κάνουλας του ευρωπαϊκού χρήματος.Το πράγμα γύρισε και μάλιστα απότομα.Θέλει αρετήν και τόλμην και οι ασκούντες την εξουσία δεν διαθέτουν ούτε την αρετή ούτε την τόλμη και δυστυχώς ούτε την ΑΝΔΡΕΙΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

THE ROCKER δεν φτάνει που είσαι άσχετος (όπως ο ίδιος λες σε προηγούμενό σου σχόλιο), αλλά το διαφημίζεις και σε κάθε ευκαιρία! Φταίει ο δήμος που τα λεφτά για την πλατεία ενώ έχουν εγκριθεί δεν έχουν έρθει ακόμα από την ΕΕ; Φταίει ο δήμος που λέει στον εργολάβο να του πληρώσει το έργο στην Κύπρου για να τελειώνει, αλλά αυτός δεν δέχεται; Είπαμε...δημοκρατία, ελευθερία έκφρασης, ναι, αλλά μην καβαλάς και τη δημοκρατία του άλλου επειδή εσύ θες να βγάλεις τα όποια απωθημένα σου.

Ανώνυμος είπε...

"Φιλε"Δημητρη 12.05 επειδη συνεχιζω να'μαι ασχετος οντας για το συγκεκριμενο θεμα πολυ πιο σχετικος απο ολους σας στο δημοτικο συμβουλιο,θα σου πω τα εξης.Το εργο το εκανε ο δημος Αγρινιου ,οχι εγω.Αρα ειναι δικη του ευθυνη να το παραδωσει εγκαιρα.Τωρα αν ο δημαρχος που ειναι υποτιθεται ο αρχοντας της πολης ,δεν μπορει να δει λιγο μακριτερα απο μας τους απλους πολιτες και να καταλαβει οτι οταν ξεκινουσε το εργο ,μεσουσης της οικονομικης κρισης και χωρις λεφτα στο ταμειο του,καποια στιγμη θα κολλαγε,καλιτερα να πηγαινε σπιτι του,αλλα ειναι γλυκια η πο@@@να η εξουσια κι εχει και καλο φαγητο.
Η λογικη να ξεκινησουμε το εργο,κι οπου φτασει μεχρι τις εκλογες,να το δουν οι μ@@@κες ετεροδημοτες για να παρουμε τα κουκια και οι καταστηματαρχες να πανε να γ@@@@@@@@@θουν,εχει πια τελειωσει και στις μα@@@κιες σας θα μας βρισκεται απεναντι σας.
Οσον αφορα τα απωθημενα μου που γραφεις, αν τα ειχα και τα εβγαζα δεν θα τολμουσατε να ξαναπερασετε απ'την οδο Κυπρου.
ΤΕΛΟΣ κι ελπιζω να μην χρειαστει να επανελθω.

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

12.5 φταιει ο δημος??? οχι!!!!
φταιει ο ερωτας!!!!!!!τουλαχιστον στο σωκο μαθαμε που τα ετρωγε τα λεφτα...ο μοσχος που στην ευχη τα τρωει????

ευτυχως που υπαρχει και η λαμπα ασετυλινης...εμπρος-πισω!!!!

[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη στο δικαστήριο ,ο Δήμος Αγρινίου ζητούσε αναστολή των κατασχέσεων που απαιτούν οι ιδιώτες εργολάβοι. Στην ερώτηση συνηγόρου αν θα εξετάζονταν η αναστολή της κατάσχεσης , στην περίπτωση που στη θέση του Δήμου Αγρινίου ήταν ιδιώτης , ντράπηκε για λογαριασμό των τοπικών αρχόντων ακόμη και ο πορόλυθος των δικαστηρίων....
Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ !!!!
Το ταμπούρωμα πίσω από την αναμονή της Σ.Α.Τ.Α δεν βλέπω να σας φτάνει. Να το κλείσει το μαγαζί ο δήμαρχος άμα δεν βγαίνει , λέει η κοινή λογική.

4U

Φωτογράφος "καβάλησε" τους δημοσιογράφους για να βγάλει φωτογράφιες

  25η Μαρτίου στο Αγρίνιο και από νωρίς στην Πλατεία Δημοκρατίας έχει μαζευτεί κόσμος για να παρακολουθήσει τυην παρέλαση. Σιγά σιγά όλοι π...