Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Τα παράπονα του Μοσχολιού και η αμερόληπτη και χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις διοίκηση;



Παράπονα εξέφρασε ο Παύλος Μοσχολιός στους συνδικαλιστές της ΠΟΕ ΟΤΑ γιατί δεν συναντήθηκαν λέει μαζί του την προηγούμενη φορά που επισκέφθηκαν το δήμο.
Να κάνουν τι δηλαδή με το δήμαρχο; Μήπως θα τους έλεγε αυτά που δεν τους είπε από πείσμα την Παρασκευή; Μήπως θα τους ενημέρωνε για το πραγματικό χρέος του δήμου Αγρινίου; Ή μήπως θα έμπαινε στη διαδικασία να τους ενημερώσει για την αμερόληπτη και χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις διοίκηση;
Τις προάλλες λάβαμε ένα email το οποίο μας ενημέρωνε για μια απόφαση του δημάρχου Αγρινίου …
Διαβάστε λοιπόν …
Ο  Δήμαρχος   Αγρινίου    με την  με αριθ. 2/ από 3-1-2011  απόφασή του   όρισε   τους   Προϊσταμένους  των Δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Αγρινίου. Η   απόφαση αυτή  παρόλο   που είχε ημερομηνία   3-1-2011   πηγαινοερχόταν   στα  Γραφεία του Δήμου   επί   16  ημέρες   έτσι ώστε  να αποκλείσει το δικαίωμα  των  υπαλλήλων που είχαν έννομο συμφέρον  για  Ένσταση  σύμφωνα με το άρθρο 150 του Ν. 3463/2006 (Δημοτικός & Κοινοτικός  Κώδικας)  και να ορίσει  αυτούς που ο Δήμαρχος  και   οι   αυλικοί  του  από το Γραφείο  Δημάρχου  επιθυμούσαν, ή (κάποιοι  από  τους αυλικούς – εξοφλούσαν προεκλογικά γραμμάτια).
Με την  αριθ. 48 από 28-12-2010, εγκύκλιο  του  Υπουργείου Εσωτερικών Τμήμα Προσωπικού ΟΤΑ η   οποία   φαίνεται  να μην έλαβε υπόψη του ο Κος Δήμαρχος  Αγρινίου  την επικαλείται στην απόφασή του χωρίς παράλληλα να την εφαρμόζει   στην οποία αναφέρονται  ρητά  μεταξύ άλλων τα  παρακάτω: 
…Δήμοι που συνενώνονται
 …Επισημαίνεται  ότι  οι λοιποί  προϊστάμενοι των λοιπών ομοειδών διευθύνσεων των Δημοτικών ενοτήτων  θα συνεχίσουν να είναι Προϊστάμενοι μέχρι την επιλογή  Νέων Προϊσταμένων από τα Υπηρεσιακά Συμβούλια …..
Όλα  τα ανωτέρω  θα  ισχύουν και για τους Προϊσταμένους τμημάτων με ανάλογη  εφαρμογή.
Να   μας απαντήσει ο Κος  Δήμαρχος  αν  τα διαλαμβανόμενα στην πιο  πάνω εγκύκλιο   ίσχυσαν  για  τις  Δημοτικές  Ενότητες, Στράτου και  Μακρυνείας.
Με  την αριθ. 72 από   10-2-2011  απόφασή του με  θέμα  «Τοποθέτηση  προσωπικού των συνεννοηθέντων   Δήμων με το Δήμο Αγρινίου» και πάλι ο Δήμαρχος  Αγρινίου  γνωστοποίησε  στους  ενδιαφερόμενους  στις  28-2-2011 δηλαδή μετά   από 18  ημέρες.
Σημειωτέον  ότι   μετακινούνται σε  υπηρεσίες του Κεντρικού Δήμου   στο Αγρίνιο,  ορισμένοι  υπάλληλοι  από πολύ  μεγάλες  πρώην Κοινότητες  που είναι   και  παραμένουν Ανταποκριτές  του Ο.Γ.Α. και  μένουν  άλλοι από πολύ μικρές Κοινότητες  στις  Δημοτικές Ενότητες)  λες  και ο Δήμαρχος  Αγρινίου  θέλει να τιμωρήσει  τους  κατοίκους  με  μεγάλων  χωριών σε  απερίγραπτη ταλαιπωρία  για την αλλαγή   ενός  συνταγολογίου  ή  μιας  ασήμαντης  διεκπεραίωσης   που έχει σχέση με τον Ο.Γ.Α.  
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει  στον Κο Δήμαρχο  ΑΓΡΙΝΙΟΥ  αλλά περισσότερο  στους   πέριξ  αυτού  Συμβούλους  του, για την χρηστή  και  αμερόληπτη  και  χωρίς  διακρίσεις  και  προκαταλήψεις  διοίκηση. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΡΑΕΙ 15 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Τα "συστήματα" στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατούν...

   Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ ο τίτλος για όσα συνέβησαν θα μπορούσε να είναι "η εκδίκηση των Πασοκογεννών" ...