Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011

Casus belli στους “τοπάρχες του Αγρινίου”Casus belli για τους βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας ή κατά το Μεσολόγγι βουλευτές του Αγρινίου ή πιο σκληρά “τοπάρχες του Αγρινίου”κύρηχτηκε σήμερα και τυπικά από το Διοικητήριο.

 Οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας που στήριξαν την ίδρυση του Εφετείου στο Αγρίνιο, είναι πια “ανεπιθύμητοι” για κάποιους και οι ίδιοι σήμερα φρόντισαν να “αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή” ακόμη και να στείλουν συνεργάτες τους στη συνάντηση με τον Χάρη Καστανίδη στο Μεσολόγγι. Ούτε στο Αγρίνιο φάνηκαν προσπαθώντας ίσως με αυτό τον τρόπο να μη ρίξουν λάδι στη φωτιά. Οι εκλογές λέγεται δεν είναι μακριά και είναι λογικό να μην επιθυμούν να μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Όμως στο Μεσολόγγι λένε ότι συμπεριφορές που έβλαψαν την πόλη δεν πρόκειται να πάρουν συγχωροχάρτι. Πυρ και μανία είναι κάποιοι όταν έμαθαν ότι ο κ. Σταμάτης παρευρέθηκε στην ομιλία Καστανίδη στο Αγρίνιο απόψε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που χάνει το Μεσολόγγι από την πολιτική των τοπαρχών. Να περιμένουμε και χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

θα ερθει και η σειρα σας καποια στιγμη...οι προδοτες πουλανε και την μανα τους..οποτε μπουμερανκ θα σας γυρισει αυτη η λατρεια που δειχνουν τωρα για το αγρινιο....[αιτωλια]